Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ráadásul ez a megoldás sem tökéletes. Ugyanis az első belépéskor létrehozza a rendszer a júzer alkönyvtárait, amiket lerak a ~/.config/user-dirs.dirs fájlba. Aztán ha átállítom a nyelvet, ezek a beállítások megmaradnak (F15 alatt nem próbáltam ki, de F14 alatt még így működött). Gondolom sokaknak trauma, ha az Asztal könyvtár helyett Desktop van. Úgyhogy továbbra is az volna az üdvözítő, ha installáláskor rákérdezne a default nyelvre (merthogy ez kb. júzerenként változtatható, mivel a Rendszerbeállítások Személyes részén szerepel, de aki utólag átállítja, az szívjon a könyvtárakkal magának).
Más: Gnome 3-mal sikerült felrakni a Chrome-ot Firefoxból (Xfce alatt megnyeklett, le kellett töltsem a csomagot és kézzel felrakni).
Amit viszont nem sikerült: A Gnome-ban jól néz ki a Mahjongg, de nem rakja fel a Fedora alapból. Úgyhogy felraktam Szoftver telepítése/eltávolítása segítségével a gnome-games-extra csomagot. Aztán elindítottam a Mahjonggot, mire az mondta, hogy nincsenek meg a valamilyei (táblák vagy téglák, vagy mi a szösz), majd kiírta, hogy válasszak táblát (vagy téglát), és úgymaradt. Nem lehetett kikapcsolni, meg semmit se lehetett vele csinálni (szerk.: ez is milyen már). Terminálból kikilleztem, persze. Aztán felraktam a gnome-games-extra-data csomagot is, és akkor már működött. Szóval még most is kihívást jelent a Fedorának a függőség kezelés, úgy tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest