Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hokoyumi #2694 üzenetére
debianon, és úgy egyáltalán debian alapú rendszereken sajnos egyelőre felejtős a gnome3. ha elég neked a gnome2.32 is, akkor esetleg próbálj ki egy linux mint 11-et, az olyan, mint az ubuntu 11.04, csak a unity felület nélkül.
de feltenni rá a gnome3-at nem ajánlom ppa-ból, mert bár lehet, de sok szívás van vele, és nem működik sok helyen rendesen a felület, mert annyira belepiszkáltak a mailine kódba az ubuntusok.
ha másik gnome-os kiadás kell, akokr esetleg érdemes egy opensuse-t is megpróbálni, bár nekem kevésbé működött, mint a fedora, szóval nem tudok sok bíztatóval szolgálni.rokefeller:ha Fedorán felejtős, akkor valószínűleg más linux disztribúción is.
ez azért elég optimista hozzáállás annak fényében, hogy az utóbbi időben az amd eléggé rágyúrt, hogy a canonical kiadásával jól együttműködő meghajtót adjanak ki. 1-2 verzióval ezelőtt simán elmondható volt, hogy ubuntu alatt kb két kattintással ment az fglrx meghajtó, a többi rendszeren meg szopás volt, ha egyáltalán be lehetett lőni. -
rokefeller
senior tag
válasz
Hokoyumi #2694 üzenetére
Bár nekem nincs AMD kártyám, de szerintem olyan nem létezik hogy felejtős a Fedora:-) Illetve ha Fedorán felejtős, akkor valószínűleg más linux disztribúción is.
"As said already, for the Linux graphics support you will need to use the very latest bits (Mesa, xf86-video-ati DDX, Linux kernel) for the open-source Gallium3D / classic Mesa support and even then it may be a buggy experience with Linux 2.6.38. For the Catalyst driver you need Catalyst 11.2 or later for the best experience."
Szóval menni kell neki, és még mindig Fedora 15-tel megy talán leginkább.
Frissítettél install után, és utána próbáltad a leírást?
-
csendes
addikt
válasz
Hokoyumi #2694 üzenetére
Nem felejtős, elvileg működnie kellene.
Mindenképpen olyan disztribúciót érdemes választani, ami már a 2.6.38-as kernellel megy, mert az támogatja az AMD Fusion-t. Az Ubuntu 11.04-re fel lehet tenni a gnome3-t PPA-ból, bár én még nem próbáltam. Debian-ra a gnome3 még az experimental-ban van, tehát még az unstable sem támogatja.
A legfrissebb Linux Catalyst támogatja az E-350-t, és a nyílt forráskódú driver is támogatja: [link] .
Pontosan mit jelent, hogy "nem indult el utána a rendszer"? Előtte a nyílt driverrel mi volt a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest