Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hokoyumi #2694 üzenetére

debianon, és úgy egyáltalán debian alapú rendszereken sajnos egyelőre felejtős a gnome3. ha elég neked a gnome2.32 is, akkor esetleg próbálj ki egy linux mint 11-et, az olyan, mint az ubuntu 11.04, csak a unity felület nélkül.
    de feltenni rá a gnome3-at nem ajánlom ppa-ból, mert bár lehet, de sok szívás van vele, és nem működik sok helyen rendesen a felület, mert annyira belepiszkáltak a mailine kódba az ubuntusok.
    ha másik gnome-os kiadás kell, akokr esetleg érdemes egy opensuse-t is megpróbálni, bár nekem kevésbé működött, mint a fedora, szóval nem tudok sok bíztatóval szolgálni.

rokefeller:ha Fedorán felejtős, akkor valószínűleg más linux disztribúción is.
    ez azért elég optimista hozzáállás annak fényében, hogy az utóbbi időben az amd eléggé rágyúrt, hogy a canonical kiadásával jól együttműködő meghajtót adjanak ki. 1-2 verzióval ezelőtt simán elmondható volt, hogy ubuntu alatt kb két kattintással ment az fglrx meghajtó, a többi rendszeren meg szopás volt, ha egyáltalán be lehetett lőni.

• rokefeller

senior tag

Bár nekem nincs AMD kártyám, de szerintem olyan nem létezik hogy felejtős a Fedora:-) Illetve ha Fedorán felejtős, akkor valószínűleg más linux disztribúción is.

[link]

"As said already, for the Linux graphics support you will need to use the very latest bits (Mesa, xf86-video-ati DDX, Linux kernel) for the open-source Gallium3D / classic Mesa support and even then it may be a buggy experience with Linux 2.6.38. For the Catalyst driver you need Catalyst 11.2 or later for the best experience."

Szóval menni kell neki, és még mindig Fedora 15-tel megy talán leginkább.

Frissítettél install után, és utána próbáltad a leírást?

• csendes

addikt

Nem felejtős, elvileg működnie kellene.
    Mindenképpen olyan disztribúciót érdemes választani, ami már a 2.6.38-as kernellel megy, mert az támogatja az AMD Fusion-t. Az Ubuntu 11.04-re fel lehet tenni a gnome3-t PPA-ból, bár én még nem próbáltam. Debian-ra a gnome3 még az experimental-ban van, tehát még az unstable sem támogatja.
    A legfrissebb Linux Catalyst támogatja az E-350-t, és a nyílt forráskódú driver is támogatja: [link] .
    Pontosan mit jelent, hogy "nem indult el utána a rendszer"? Előtte a nyílt driverrel mi volt a baj?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés