- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Én a fallback módot sajnos/szerencsére nem használtam.
Ami biztos, a gnome-shellben, ha megy rendesen, nincs tálca a programoknak, így lett tervezve, és nem is lesz benne.
És nekem úgy tűnik, hogy ezzel nincs is baj, alapvetően belőlem kikényszerítette a masszív alt-tab használatot, és ezzel felgyorsított. Ha mégis egerezek, az overlay-be lépés animációval, és a program kiválasztása nem tart tovább, mint a tálcán kibogarászni hogy melyik ablakot kell eltalálni, az overlay-ben ugye nagyobbak az ablakok mint a tálcán, szóva az ainmált váltáson bukott időt visszanyerem a könnyebb célzáson. Az is hozzátartozik mondjuk, hogy én sokat touchpadezek, lehet hogy egérrel az igazi profiknak gyorsabban megy, nekem nem tűnt fel úgy sem differencia.
Lényeg a lényeg, használható, jól használható, de máshogy használandó. User két dolgot tehet, adaptálódik, és kihasználja az új rendszer előnyeit, vagy forradalmat hirdet, és elpártol. Én el tudom fogadni az utóbbit is (csak ne nekem hisztizzenek :-)), de az előbbit tartom konstruktívnak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest