- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Boot.log-ban ez van:
Checking for module fglrx.ko: [ OK ]
Enabling the catalyst driver: Traceback (most recent call last):
File "/usr/sbin/catalyst-config-display", line 29, in <module>
import livnaConfigDisplay.ConfigDisplay
File "/usr/lib/python2.7/site-packages/livnaConfigDisplay/ConfigDisplay.py", line 29, in <module>
import xf86config
File "/usr/lib/python2.7/site-packages/xf86config.py", line 1, in <module>
import ixf86config
ImportError: /usr/lib/python2.7/site-packages/ixf86configmodule.so: undefined symbol: xstrtokenize
[FAILED]Kernelből a legfrisebb van fent. Sima kmod lett telepítve rá.
Mondjuk mióta a repo-ba beraktam az rpmfusion-t még nem frissítettem, gyors frissítem aztán kiderül, hogy segít-e rajta.Más: Mitől lehet, hogy ha rá van dugva a vga-ra a tv-out akkor csak villog a kép? Ha nincs akkor megfelelően megjelenik minden a monitoron?
Esetleg fedora alatt van lehetőség 100hz-en hajtani a monitort? Eddig még 1 distro alatt sem sikerült nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged