Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szeva000

addikt

válasz rokefeller #2285 üzenetére

Hali!
    Most már bizta,hogy ha a flash playert felrakom,akkor csuklanak össze az online filmeknél a böngészők is.Ami nem flash alapú,azok tökéletesen mennek.
    Most az van,hogy flash player nincs telepítve,így érdekes módon a filmek nézhetőek a tv-n,a netről az online filmek is,amik nem flash alapon mennek.(igen az a 3színű csík ment aztán végig...én meg majdnem a kötélnek:) )
    Egyébként nemrég elindítottam a winfost és azon ha ki nem is fagynak,de ugyanolyan rossz a lejátszás.Valahová kinagyítja a képet és kb 1/3-a látható,az is a tv felén :D.
    Ez pedig azóta van,hogy frissítettem a winwn is a legújabb flash playert.
    A többi dolgot megoldottam :D..Újratelepítettem százezredjére :D
    Egyébként a VLC-t is felraktam,tökéletesem műkszik is,de a firefoxba valamiért nem akaródzott beépülni..pedig tegnap már benne volt :)
    Most a médiaplayer ott van,mint beépülő,de azt meg ki nem állom,mert nincs rajta hangszínszabályzó.(mivel még az 5.1-el is van kis gondom,így kellene az is.A hang is csak valami sztereó duplexben működik,de az nem is izgatna csak a subwoofert nem tudom levenni,hiába állítgatom)
    Asszem ezeket meghagyom holnapra..legalább 1filmet élvezzek ma:)
    Jah,ami volt kérdés...mivel lehetne a rendszert elmenteni,ha bej van legalább ezt visszatoljam így?(pl kubuntu alatt a rendszerment...).Vagy lementsem egy acronis true image-val?Nem akarok már telepíteni többet :Y

Új hozzászólás Aktív témák