Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Bocsi én írtam el
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.