Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
A vonatot az eredeti mapból akarom kiszedni.
Ha jól értem:
- GE-vel megnyitom az eredeti map01.i3d fájlt (Farming Simulator 2017\data\maps).
- A bal oldali scenegraph ablakban kijelölöm a trainSystem bejegyzést
- File/Export Selection...
- adok neki egy nevet és lementem egy általam választott könyvtárba (pl: C:\vonat\trainSystem.i3d)
- megnyitom a szerkeszteni kívánt térképet
- File/Import... menüpontban megkeresm az előbb lementett trainSystem.i3d fájlt és a térképbe importálom
- mentés és a GE bezárása
- ekkor létre jön egy "map01_trainSystem01.xml" fájl az általam szerkesztett térkép maps könyvtárábanEddig oké, amit nem értek:
Pontoson melyik .xml-re gondolsz? trainsystem01 és 02 nem létezik, eredeti mapban ezek vannak: map01_trainSystem01.xml és map01_trainSystem02.xml. Ha a map01_trainSystem01.xml-t átmásolom a szerkeszteni kívánt térképbe, akkor felűl írom az előbbi importálás solán létrejött fájlt. Ez így értelmetlen.
Az eredeti térképben a "train" könyvtár így érhető el: \data\vehicles\train. Ezt a fa sruktúrát hoztam létre a módosítandó térkép könytárában is, mivel az egyes fájlokban ez a hivatkozás szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest