Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Én nem piszkáltam az eredeti mapot ezért töltöttem le a NorgeCrestValley17. Nem jön létre az xml fájl csak az i3d és a i3dshapes fájl jön létre,a szerkesztendő mapodat megnéztem abban bent van a trainsystem 01 xml gyárilag de nem értem,hogy mért mert vonat nincs a térképen ezt töröld ki azért irtam ezt a NorgeCrestValley17 térképet mert itt már le van egyszerűsitve a train mappa a gyári ami a data/vehicles/train helyen található az tele van i3d fájlokkal amire nincs is szükség.Mert ha onnéd importálod be a vonatot ugyan látszik majd a mapodon de csak diszként mert menni nem lehet vele mert innéd is csak az xml fájlok kellenek ezért mondtam nem lesz egyszerű.Szóval ha rám hallgatsz akkor letöltöd a fent emlitett mapot majd exportálod a trainSystem fájlt mondjuk mindjárt exportálhatod is a szerkesztendő mapodba a maps mappában csinálsz neki egy mapát pl trainSystem ide mentés majd szintén a maps mappába a fent emlitett mapból átmásolod a train mapát majd szintén a fent emlitett mapból átmásolod a maps mappába a map01_trainSystem01 és a map01_trainSystem02 xml.filet majd megnyitod giantsal a szerkesztendő mapodat és beimportálod a TrainSystem mapádban található i3dfájlt a giantsban megnyitod a window/schenegraph itt megkeresed a trainsystem-et ezen belűl a trainsystem01 és ott lesz a track01 erre katt még ezen kívűl megnyitod a windowban az attributes-t itt lesz olyan hogy Visiblity ide kell a négyzetbe egy pipa csak igy lesz látható track01 ezen a track01-en lesz egy S és E betű innéd indul a vonatod ha az E és S betüd összevn kötve akkor azt az o mint olga gomb megnyomásával tudod oldani mozgatni úgy tudod a track01 -et hogy rá katt és a megjelenő piros zöld kék nyilakkal mozgatod a nyilak körűl vannak radiusok ezekhez ne nyulj mert ha ezt elmozgatod a vonatod alatt keresztben lesznek a kerekek szóval katt track01 nyíl odaviszed azS E ahonnéd szeretnéd hogy induljon a vonat majd katt az E-re utánna delete abillentyüzeten igy törlöd a már meglévő irányvonal pontokat igy a végén csak az E S marad katt az E vagy S kiinduló pontra majd billentyüzet Insert ha végeztél a szerkesztéssel mikor összeér az E S akkor az o gomb megnyomásával zárod a kört ne felejcsd el a Visiblity-ből a pipát kivenni remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest