Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
szia az nem lessz egyszerű én 2 hetet küzdöttem vele én aNorgeCrestValley17 mapból exportáltam kibontod egy mappába majd abba a mapba amibe beleakarod rakni azt is kicsomagolod egy másik mapba mind a ketőt megnyitod giantsal majd a giantsban a window -schenegraph itt megkeresed a trainSystem -et rá katt és export selection én az asztalon csináltam neki egy új mapot és ide exportáltam ezután az berakandó mapban az import i3d fáj balrol a a 7 ik ikon rákatt és beimportálod majd a abból a mapból amiből kiszedted megkeresed az xml fájlt általában ez a maps-ban van megnyitod és ott a trainsystem01 és 02 már ha kettő van átmásolod a berakandó mapba a maps mappába majd még megkeresed a train mappát és ezt is átrakod aztán jöhet a szerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest