- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Statisztikát még egyelőre fura módon nem is nagyon néztem, de akkor átfutok rajta hogy miről mit ír. Köszi!

(#427) Fel
Széna max a marháknak jön jól, de ugye azt sem fontos bálázni hanem felszedem, aztán leöntöm valamilyen tetszőleges helyre, aztán homlokrakodó/lapát párossal tudok belerakni a kaja keverőbe, sőt az önjáró takarmány keverő ugyanúgy gondolom fel tudja szedni mint a szilázs-t, meg igazából a szalmát is lehet ugyanúgy tárolni, azt is fel tudja szedni az önjáró szerintem.
Szilázst fűből csináltam, takarmányozóval + fűhöz való vágóasztallal, így egyből ment a pótra az anyag. Nem kell füvet vágni+rendezni+géppel felszedni, hanem egyből a pótra. Gyorsabb egyszerűbb, cserébe a gép drága de jó szolgálatot tesz. Meg hát szecskázáshoz elengedhetetlen az a gép amúgy is.
Már csak az a zavaró hogy még a legnagyobb póttal is egy csomót kell fordulni hogy a szilázsnak a silóját megtöltsem.
Keresek valami módot amivel legalább el lehetne érni a 100k környéki kapacitást.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest