Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbandy72
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #5880 üzenetére
A kormány nekem sem okozott gondot, az enyém Genius TwinWheel F1.
A lényeg amit először én is megszívtam, hogy a menüben nem "X"-eltem be a kormány használatot. -
őstag
őstag
válasz
A kormányos kérdésre, régebben én is használtam kormányt, már nem emlékszem a részletekre, de nem volt vele semmi külön szívás, semmilyen saját szoftver vagy profiler nem kellett, beixeltem a beállításoknál, hogy kormány / játékvezérlő és utána az irányítás alatt már lehetett testre szabni a gombokat.
Most wireless xboX 360 kontrollert használok ez is analog tengelyes mint egy kormány, de semmit nem kell állítani, alapból felismeri, van gombkiosztás hozzá, ott pár dolgot testre szabtam de ez nem érinti a lényeget. -
őstag
őstag
válasz
Alapból a bálák elcseszettek a játékban.
Az ilyen bálarögzítős eszközök jók, de az egész fel/le rakodás, a pótkocsik, a bálák egymásra rakása mind szenvedés. Végső megoldás az egész bálázás kihagyása.Sok térképen lehet borítani a szalmát és a füvet tárolóba és onnan felszedhető, nincs szükség bálázásra. A füvet sem kell forgatni, hogy széna legyen, leborítás után már szénaként szedi fel.
Illetve van a more realistic package -ben egy alternatív tipping mod amivel bárhol tudsz billenteni a térképen. Ez a legegyszerűbb.
-
apach
senior tag
válasz
Hali!
Sajna kormánykonzollal semmit nem értek, mert nincs, de a Bálarakodás nálam már Automata szedővel megy, mert nem igen találtam még olyan fejet a rakodógépre, amivel rendesen fogni lehet, viszont 1 nekem van, ami olyan, hogy amikor bent van a bálában, akkor egyik gombbal rögzíteni lehet és nem esik le, csak akkor lehet letenni, ha gombot nyomsz.
Bent is van a módjaim közt.
Többiek.
Aki tud csinálni, pda_map.png képet, stb, az keressen már meg. Rosszul lett megcsinálva egyik mapnak a PDA kép és mérethibás, ezért Újat kéne csinálni hozzá. Megköszönném a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest