Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Nos. Én valamennyire orvosolhatom a problémád talán a tanácsommal.
Vagyis.Ha mód géped van, akkor átírhatod az árát annak a módnak, ami sokba kerül olyan árra, ami már megfelel. Persze, irreálisan nem érdemes csökkenteni az árakat. Vagy pedig, van egy másik módszer, ami egyszerűbb pénz szerzési módszer, és nem kell gépek fájljaival bajlódnod.
Ez volna.
Kezd el a játékot, majd akár azonnal amint bekerülsz a farmodra, lépj ki, és csinálj 1 mentést és lépj ki a játékból teljesen.
Ha ez megvan, akkor menj a Dokumentumok Mygame mappában levő FS2013 mappába, és keresd meg azt a mentést, amelyiken kezdted. Nem nehéz, mert 1 től 30 ig vannak a savegame mappák számozva. Vagyis.
Ha pl a 8-as játékálláson kezded a játékot és ott csinálod meg a mentést, akkor a savegame8 mappát keresd meg, lépj bele, és van benne egy XML fájl, amit megnyitsz, ez a neve az XML nek: careerSavegame
Ezt megnyitod, és a money nevű szót megkeresed. Ezután, van egy bizonyos szám, függően attól persze, hogy a 3 nehézségi fokozat közül, melyikkel indítottad a játékod. Tehát egy ehhez hasonló sort keress: money="32958895" nekem ennyim van de nekem csak azért, mert tesztelem a módokat hogy a log fájlban hibátlanok e stb. Nálad / nálatok (akik kipróbáljátok), MÁS szám sor fog állni. Lehet hogy csak 1000.
A gép árát átírni ennél kicsit gázosabb, így ezt a verziót jobban ajánlhatom többek nem tetszését leszámítva.
Van aki kipróbálta, megvette a gépeket, mentette a játékot, majd visszaírta a korábbi összeget, vagy max 100 vagy 200 ezerrel többet. Mert lássuk be, nem mindenkinek van annyi türelme, hogy azokkal a szutyok kezdetleges gépekkel szenvedve szedje össze a pénzét. Jobb gépekkel azért könnyebb. De ismétlem. Irreális összeget, NE irkáljon senki, mert akkor ne csodálkozzon, ha elveszti az érdeklődését a játékban. Nézzétek meg mentéskor, hogy melyik gép mennyibe kerül, amit szeretnétek, (ne a leges legjobbat), írjátok fel valahova az árakat, majd számoljátok össze, és a végeredmény árt írjátok be a money szó után, max pár 10 ezerrel legyen több. Ezután mentsétek az XML ben a módosítást, lépjetek ki a mappákból, játék indít, és ott a pénz azokra vagy arra a gépre, ami kell. Én pl nem foglalkozok a tojásokkal, meg a BGA val. Nekem nem jönnek be. Nekem ez a 32 millió pénz a játékban ismétlem, csak a gépek tesztelése miatt van, mert egyszerre 2-3 több száz ezer pénzbe kerülő gépeket veszek, megyek velük kicsit, minden funkciójukat kipróbálva, aztán eladom és jön a következő, miután a log XML fájlban látom, hogy hibátlan, vagy ha javítható a hiba, akkor átírom. Van pl 780 Lexion pakk, aminél a modDesc xml ben 9 helyett 12 szám áll. ezért Erroros visszajelzésűek, és van ami meg sem jelenik a játékban. Ezeket kijavítom, de van több féle hiba is amit lehet javítani. Pótkocsiknál pl sok Warningos sor van a logban. Némelyiknél csak azért, mert az adott mapon pl, nincs sárgarépa meg zab, és ezeket kijelzi a logban hogy hiba. Persze az Angol, nevük áll ott leginkább az adott sorok végén. Ezekkel nem szoktam foglalkozni.
Ha érdekel még valami írj privin akár. De érthetően tedd fel a kérdésed, mert fáradt aggyal nehezebb értelmezni a dolgokat meló után. Pl mai eset hogy érezhető legyen: Mikróba akartam 2 szelet kenyeret átmelegíteni nagy lapos tányéron, igen ám, a tányért tettem csak be a kenyereket rá nem, és majdnem elindítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van aki kipróbálta, megvette a gépeket, mentette a játékot, majd visszaírta a korábbi összeget, vagy max 100 vagy 200 ezerrel többet. Mert lássuk be, nem mindenkinek van annyi türelme, hogy azokkal a szutyok kezdetleges gépekkel szenvedve szedje össze a pénzét. Jobb gépekkel azért könnyebb. De ismétlem. Irreális összeget, NE irkáljon senki, mert akkor ne csodálkozzon, ha elveszti az érdeklődését a játékban. Nézzétek meg mentéskor, hogy melyik gép mennyibe kerül, amit szeretnétek, (ne a leges legjobbat), írjátok fel valahova az árakat, majd számoljátok össze, és a végeredmény árt írjátok be a money szó után, max pár 10 ezerrel legyen több. Ezután mentsétek az XML ben a módosítást, lépjetek ki a mappákból, játék indít, és ott a pénz azokra vagy arra a gépre, ami kell. Én pl nem foglalkozok a tojásokkal, meg a BGA val. Nekem nem jönnek be. Nekem ez a 32 millió pénz a játékban ismétlem, csak a gépek tesztelése miatt van, mert egyszerre 2-3 több száz ezer pénzbe kerülő gépeket veszek, megyek velük kicsit, minden funkciójukat kipróbálva, aztán eladom és jön a következő, miután a log XML fájlban látom, hogy hibátlan, vagy ha javítható a hiba, akkor átírom. Van pl 780 Lexion pakk, aminél a modDesc xml ben 9 helyett 12 szám áll. ezért Erroros visszajelzésűek, és van ami meg sem jelenik a játékban. Ezeket kijavítom, de van több féle hiba is amit lehet javítani. Pótkocsiknál pl sok Warningos sor van a logban. Némelyiknél csak azért, mert az adott mapon pl, nincs sárgarépa meg zab, és ezeket kijelzi a logban hogy hiba. Persze az Angol, nevük áll ott leginkább az adott sorok végén. Ezekkel nem szoktam foglalkozni.