Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz zarew #2080 üzenetére

Hali

Megkeresem neked az egyik mapot, azon asszem van szőlős tercia is. :) Valami spanyol nyelv map, arra emlékszem, sőőt, van egy pakkom, amiben egy nem tudom hány kilós súly van, meg egy homlokrakodóra való kinyitható amolyan tányér féle, középen egy bevágással, ahova a Fa befér. Asszem oliva bogyó szedő. Ez asszem a maphoz is van csomagolva, így asszem nem is kell keresgélned hogy leszedhesd az olivát. :) Amúgy, nekem is volt egy k..a jó mapom, amin volt szőlő ültetvény is, csak nekem is elkeveredett valahova. :( Pedig, még kamion trailerek is voltak hozzá csomagolva, stb. igen csak szépen nézett ki. De, most hogy szanálom a hibás módokat, lehet rá fogok találni majd. Több 10 gigányi cuccom van, üres multis maptól kezdve, amiből 4 szeres, vagyis óriás méret is van, a kész mapokig. :)
    Csak most épp a rendrakással bajlódom, mert hát, egyesével tudom csak a cuccokat ellenőrizni. A kék fehér Scania kamion van benn állandóan a modoknál, hogy ha netán egy trailert kell tesztelnem, akkor legyen bent egy hibátlan kamion amivel húzhatom. :)
    Amúgy meg, ha érdekel, valahol az egyik általam asszem sűrűn látogatott oldalon, az objektek résznél, asszem láttam egy szőlős objektet vagy mi az, amit a hegyoldala kell letenni, stb. :) Sőőt, kis traktoros szőlős módcsomagot is találtam már egyiken. Ezért mondom mindig, hogy azok az oldalak, amiket adok nektek, érdemes nézni sűrűn, mert sokszor sok jó cuccot feltesznek, vagy épp, fent van már régóta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés