Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Kiss70 #1525 üzenetére

Nincs mit. :) modhoster.com oldalon is fent van a 4x mapsnál. :) Sőőt, az utána levő monopolos 2-3 újabb verziója is, amin pl állatokat is szállíthatsz a vágóhídra, de azok kb 350-400 mega felettiek letöltéskor már. akkor kibontásukkor vajon mekkorák? :S amúgy is, a V2 verzió meg se jelent annál a résznél nekem, ahol a mapot lehet kiválasztani amin játszani akarok. :S pedig eredeti Platinumom van. :S ezért is van meg a legelső verzió aminek a nevét írtam. Mondhatni csupaszka, és tényleg, óriási területek vannak, de Multizni pl igen jó lehet, mert óriási magtár van, meg földek. :) Ezt a verziót szerintem át is fogom formálni majd. :) Globuszt teszek rá, (víztorony) Tehénkerítésre nyíló kaput, istállót mellé, tejet saját magam szállíthassam majd, így az automatikus szállítást szerintem kiiktatom majd. :) Másmilyen boltot teszek rá, stb stb. :) Far köré pl kerítést. :) Lehet hogy alakítok ki 1-2 minifarmot is rajt. :) Van úgyis elég hely. Remélem tetszeni fog és hasznát veszed. Majd max az átdolgozott verzióm is odaadom neked. :) Egyenlőre a mostani módosítást akarom befejezni, hogy kipróbálhassam. :) Vetekszik a Gross-al. :))

Új hozzászólás Aktív témák