- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Nincs mit.
modhoster.com oldalon is fent van a 4x mapsnál.
Sőőt, az utána levő monopolos 2-3 újabb verziója is, amin pl állatokat is szállíthatsz a vágóhídra, de azok kb 350-400 mega felettiek letöltéskor már. akkor kibontásukkor vajon mekkorák? :S amúgy is, a V2 verzió meg se jelent annál a résznél nekem, ahol a mapot lehet kiválasztani amin játszani akarok. :S pedig eredeti Platinumom van. :S ezért is van meg a legelső verzió aminek a nevét írtam. Mondhatni csupaszka, és tényleg, óriási területek vannak, de Multizni pl igen jó lehet, mert óriási magtár van, meg földek.
Ezt a verziót szerintem át is fogom formálni majd.
Globuszt teszek rá, (víztorony) Tehénkerítésre nyíló kaput, istállót mellé, tejet saját magam szállíthassam majd, így az automatikus szállítást szerintem kiiktatom majd.
Másmilyen boltot teszek rá, stb stb.
Far köré pl kerítést.
Lehet hogy alakítok ki 1-2 minifarmot is rajt.
Van úgyis elég hely. Remélem tetszeni fog és hasznát veszed. Majd max az átdolgozott verzióm is odaadom neked.
Egyenlőre a mostani módosítást akarom befejezni, hogy kipróbálhassam.
Vetekszik a Gross-al. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
modhoster.com oldalon is fent van a 4x mapsnál.