Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
hali.
szomorúan látom, hogy azt se tudod milyen gépet látsz!
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.
csak nyűglődve haladok a nézelődésben. a gépem igen csak jó, és igen erős, a netem is jó. nem tudom a tagjuk vagy e, de mondhatnád nekik, hogy alkossanak valamit hogy gyorsabban betöltsön, és a képek/videók is szépen betöltsenek! lehet hogy nagy a képek mérete, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Crimson Desert
- Linux Mint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.