Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
patrik9015
üzenetére
hali.
szomorúan látom, hogy azt se tudod milyen gépet látsz!
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.
csak nyűglődve haladok a nézelődésben. a gépem igen csak jó, és igen erős, a netem is jó. nem tudom a tagjuk vagy e, de mondhatnád nekik, hogy alkossanak valamit hogy gyorsabban betöltsön, és a képek/videók is szépen betöltsenek! lehet hogy nagy a képek mérete, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kézilabda topik
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanis bocs, de NEM Dominátor, és még véletlen sem olyan régi gyártású típus. hogy tudd, a linkemben az egy Claas Lexion 770-es!! Dominátorokat és hasonló, régi gépeket nem csípem, ugyanis, egy tényleg jól működőt még mai napig sem találtam!! viszont, az oldal meg igen lassan és sajna nem is rendesen tölt be, amit linkeltél.