Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én játszottam egy néma főhősös játékkal régen csak nem tudom melyik volt az.
(Biztos nem a HL, nem is ismerem
) De inkább jobban szeretem a beszélő főhősöket. Énszerintem az átvezetőjeleneteket (is) teszi változatosabbá, élvezetesebbé, ha a főszereplő is beszél, legyen az FPS, vagy "filmszerű" nézet. A beleélés igaz, de nekem FC4-ben is megvolt, sőt kicsit jobban is.
FC5-ben még szoknom kell. 
Végülis igazad van az apró animációkkal is. A 4-ben amikor én végeztem mondjuk egy nagyobb outpost-tal, akkor bizony időbe telt amíg a karakter megtapogatja az összes ellent. Sőt, néha kicsit idegesítő is volt nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Biztos nem a HL, nem is ismerem
) De inkább jobban szeretem a beszélő főhősöket. Énszerintem az átvezetőjeleneteket (is) teszi változatosabbá, élvezetesebbé, ha a főszereplő is beszél, legyen az FPS, vagy "filmszerű" nézet. A beleélés igaz, de nekem FC4-ben is megvolt, sőt kicsit jobban is.
FC5-ben még szoknom kell.