- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Szia!
Ez a néma főhős dolog a Half-Life első része óta divat, én kifejezetten kedvelem ezt a megoldást, szerintem jobb így a beleélés. Én anno elkezdtem játszani a 3-al, de annyira idegesítő volt a főhős, hogy inkább abbahagytam felénél és nekem ennyi volt a FC sorozat. Így meg kvázi te vagy a főhős. Kinek bejön kinek nem.
Egyébként neve sincs a főhősnek, a rookie újoncot jelent
A kis animációk eltüntetését a játékosok kérték (ahogy a toronymászást is közkívánságra hagyták ki), jogosan. Első 1-2 alkalommal még jól néz ki, de aztán csak felesleges időrabló dolog.
A minimap elhagyása meg nagy divat a Horizon Zero Dawn óta, ott nagyon bejött. Nekem itt se hiányzott, autókázáskor egy kicsit, de erre gondolt az ubi is és gps van legalább. (Ezeket nem tettem spoilerbe mert szerintem semmi olyan nincsen benne)Én ps4-en játszottam, szóval pontos billentyűket nem tudom, de a térképet behozod, fent roster menü, ott rákattintasz a veled lévő társra és unassign, akkor hazaküldi.
Arcade-ot mindegy honnan indítod szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest