Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
ennyire konkrét mintát én sem vettem észre. addig oké, hogy ha elkezd vijjogni, akkor pár másodpercig ereszkedek, és abbahagyja, de pl amint átrepültem vele az északi részre, az első bell towerre (híd után jobbra) már nem tudtam vele felszállni, utána meg alapból magasabban levő tornyok tetejére simán felengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs