- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Tisztázzunk 1-2 dolgot, mert itt információs zavar áll fent.
A játék steames verziója valóban igényelni fog egy Uplay accountot és Uplay kliens szoftvert, de csak egyszeri alkalommal az egyszeri online aktiválás erejéig, utána már nem. A játékhoz nem szükséges internet kapcsolat, offline módban is lehet játszani.Amúgy én a Driver San Francisco-nál kezdtem el használni a Uplay-t, ott kellett a Steames változatnál is, de a klienssel nekem semmi bajom nem volt és most sincs, semmilyen hibával nem találkoztam ott. Szerintem nem rossz dolog, a Uplay-nél legalább van a Uplay Awards cucc, ami szerintem tök jó dolog, a többi platformnál nem tudok ilyen vagy ehhez hasonló dolgot említeni.
#69: Kíváncsi vagyok, hogy miért van az, hogy a CD Galaxis és más magyar áruház is 30-án adja oda a játékot, miközben az egy nappal korábban megjelenik, tehát 29-én már mindenki tolhatná, de valamiért egy napot várnak. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs