Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Üdv!
Multiban a szerverek két részre vannak osztva rangsorolt ill. játékos meccsek.
Én a rangsoroltba szoktam játszani, ott ált. 10-15 szervert mutat nekem a kereső, de ez ezért van mert ezekre csak mapváltáskor lehet csatlakozni.
Másik csoportban van magyar szerver is, valamint ott menet közben is be lehet lépni és a szerverek száma is több.
Viszont itt ha kilépsz elveszik az elért rang és az unlockolt fegyverek is.
(Igaz itt jóval kevesebb xp kell a szintlépéshez.)Az alap fegyverek nagyon gyengék, de pár kör lejátszása után már eléred a 3. szintet, ekkor már faxa fegyvereket lehet feloldani. Minden szintlépéskor 1 gyémántot kapsz, ezekért meg új fegyvert.
Párszor előfordult hogy levágott szeró, mert megszakadt a kapcsolat ubi-val, ill. hogy nem engedett bejelentkezni online profilba. Azt nem tom hogy a hiba az én netemben vagy központilag volt, de 5percel később már ment minden.
Összességében a multi része kegyetlen jó lett, ellentétben az egyjátékos résszel, ami számomra elég monoton, ott 12% nál vagyok épp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- World of Tanks - MMO
- Autóhifi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 pro
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest