Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
luw2win
üzenetére
El kell ütni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem volt ez rossz game, csak kicsit kiábrándító, hogy mindkét befejezésénél ugyanazok a képsorok pörögnek, ugyanazzal a szöveggel...
Az editor meg überfa**a,csak az objektek snap-olási lehetőségei lehetnének kicsit korrektebbek..

Peccset honnét lehet letölteni? Én nem találom...

A dobtáras gránátvető+MAC-10+dart rifle mindent aláz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
luw2win
üzenetére
épp tegnap raktam fel újra a cod4-et és meglepődtem mennyire egyszerű a grafikája.
az elején az a hajós rész kifejezetten gagyi ahogy a hajó belső termeiben is lehet látni a hullámok utáni kis fehér "cseppeket" ez szerintem egy ordas hiba. egyedül a sznájperkedős pripjaty-i pálya néz ki jól de az is csak a színek miatt. alig néhány dolog amortizálható. pedig mennyire tetszett mikor elöször végigtoltam a 8800gts-en. -
feka007
veterán
válasz
luw2win
üzenetére
Ennek, meg a CoD4 grafja ég és föld sztem. Az se volt csúnya, de ehhez képest ótvar. Úgy látom, hogy már a soft shadowsot is szépen kidolgozták, mert pár hónapja még recés árnyékok voltak a videókban, most meg szép ívesek. De mondom, ha a konzol jól viszi a videókon, akkor pc-re is megoldják, UbiSoftnak nem szokott nehézségére esni az optmalizálás.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azért van ugy szétdarálva