Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én szívesen játszanék partyban, de gyerek mellett csak a késő esti órákban tudok fentmaradni játszani. A múlt héten két este sikerült csak ezt véghezvinni, többi nap bealudtam én is. Pedig nyomnam

Gametag: vtibor hun
Lvl20 melee.
(Xboxon jatszom) -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én kb két hete kiraktam hogy nyomnám valakivel, még a steam nevem is kiírtam, de semmi.
-
Geresics
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem még sírd el párszor, hogy nincs partyd, vagy legalább utalj rá...

-
Chalez
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Baromira viszket a tenyerem, hogy cdkeys-en megvegyek egy kulcsot... Annyit talán még kiadnék érte próba nélkül. A videókon átjön a hangulat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Eredeti Játékok (Farming Simulator, Minecraft, Just Dance, Sonic, Fifa stb.) 1500Ft-tól
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új PlayStation 5 Slim - CFI-2116 - 825GB, 2 év garancia 2028.03.04-ig
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest