Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Country Crossingot építettem be. Szinte kész, most azt várom hogy a happines növekedjen. Far Harbor féle barn elemekkel, hangulatos faházakat tákoltam, olajlámpásokkal világítva a települést.
Ez a fő településem, minden companion itt tanyázik.
Még anno a DLC-k elött elkezdtem belakni az autós mozit, de azokat a rohadt skeletonokat nem tudom eltüntetni, ráadásul elég egyenletlen a talaj. A másik amit elkezdtem beépíteni az a coup manor de ott meg a ghoul hullák rondítanak bele. Ráadásul az épület falai romosak és így ronda.CC legalább tiszta nincs hulla se csontváz. És csak romos kis épület van de az jó generátor háznak.
-
Warton
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Nem lehet börtönbe zárni, legalábbis mod nélkül biztosan nem.
1. az emitter nem hat rá
2. ha a pacify perked meg van a karakteren szerintem akkor a városban lévő NPC-k fogják kivégezni
3. ha nincs lakos a városban szerintem akkor sem lehet kalitkába zárni, mert kijön belőle. Egyszer akartam állatkertet csinálni és az volt a baj, hogy hiába volt hermetikusan lezárva egy adott terület, ajtó nélkül a Deathclaw akkor is kijött belőle.
Ebből gondolom, hogy a raider ugyanígy kijönne bárhonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ebből gondolom, hogy a raider ugyanígy kijönne bárhonnan.