Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alces

tag

válasz gyimger #5229 üzenetére

Vannak hibái sajnos... ennek is, és vannak olyan játékok amiknek elnézzük a hibáit. A FO4-nek meg sajnos nem tudjuk. Olyan érzésem van, hogy mindegy mit tesznek le az asztalra, fél évvel a kiadás előtt induló marketing, és a rajongók úgyis meghozzák a profitot. Hiába a sok küldetés, de az a színvonal amit képviselnek, kevés. Kevés a Cabot családi dráma, sok az egyszerű keresd meg, likvidáld, hozd el. Az, hogy nincs tutorial, az szerintem nem baj. Itt nem felnőni kellett, hanem kiesni egy menedékhelyről, nekem kifejezetten tetszett, hogy otthagytak mint ebasz@rát. Azt meg amúgy sem lehet überelni, ami a FO3-ban volt. A help a játékban pedig iszonyat szájbarágós, csak keresni kell. Én is ugyanúgy végigdaráltam a dolgokat, próbáltam minél többet eltölteni a világban, csak hogy később jussak a végére, de nem tudott úgy magába szippantani. Persze élveztem, de nem voltam teljesen kiéhezve a meló után, hogy télikabátban menjek bekapcsolni a gépet, csak nyerjek 12 másodpercet a játékra. Számomra az előző részek többet adtak, hangulatban élményben egyaránt, ettől még ez jó játék, de többet vártam, az elődök ismeretében.

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Ez Commonwealth, nem Capital Wasteland. Persze ilyen téren az etalon még mindig a Fallout 2.

Abban igazad van, hogy lehetne több friendly NPC (és MINDENKI széthalhatna, beleértve a companionokat is), de ez a Bethesda hibája; átestek a ló túloldalára a default harcorientáltsággal és az Elder Scrolls újabb installációiból átvett nyomorékságokkal.
    Mondjuk inkább dolgoztak volna rajta még egy évet és akkor lehetne normális RPG is, nem csak egy RPG-elemekkel teletűzdelt, szénné butított játékrendszerű open world FPS, egy csipetnyi Sims-beütéssel.
    Ez itt inkább a probléma.

Ha előbb találkozol Deathclaw-val, mint Mole Rat-tel, akkor nem tutujgattad Blökihusit. ;] Ő meg már szinte a szádba mászik, ha a főút mentén, a romos hídon hagyod el Sanctuary-t.

Mondjuk szerintem az reálisabb, ha több szellemváros van, kevesebb nagyobb, élettel teli és inkább a nagyon elszigetelt kis "közösségek" / családok vannak túlsúlyban, tekintve, hogy egy nukleáris apokalipszis után vagyunk, sok radioaktív matéria felezési ideje meg nem éppen 200 év - hiába vannak mutánsok, ghoulok, 6 fejű csirkehydrák, a szimpla homo sapiens még mindig hamar leteszi a haját (szó szerint), ha foszforeszkáló barackbefőttet eszik, némileg megemelkedett természetes ellenállás ide vagy oda.

Próbálták ezt azzal ellensúlyozni, hogy számos település megépítése és benépesítése rád vár - de összességében szerintem nézz körül jobban a térképen. : >

158 órám van eddig a gold save-ben és még BŐVEN van felfedeznivaló, fless apróság, ez-az, pedig a Pip-Boy-ba integrált location-ök száma uszkve 200-nál jár.

• Csapoati

nagyúr

A FO4-ben Concorde egyenlő Goodsprings-zel, Sanctuary meg a szellemváros. Ennyi a különbség, a motiváció meg szerintem megfelelően fel lett vezetve a "tutoriallal".

Új hozzászólás Aktív témák