Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyimger

őstag

válasz alces #5240 üzenetére

Mondtam, hogy nem értem a végére, mert amikor kiestem a hangulatból, akkor egy idő után újrakezdtem, hogy "visszazökkenjek", de még mindig nem sikerült. Ma délelőtt fogtam a térképet és a Wikipedia alapján különböző színekkel jelöltem a településeket, attól függően, milyen csoport vár ott (Settler, raider, supermutant, néptelenség, stb.) és elszomorítóan kevés olyan hely van, ahol nem lőnek rám rögtön (SimCity-ken kívül, amik ugye nélkülem üresek). A térkép más-más színű pöttyökkel úgy néz ki, hogy raider-néptelen-raider-supermutant-néptelen-raider-ghoul-raider-néptelen-supermutant-ghoul-emberi közösség-raider-néptelen. Nem lett volna elég a saját tanyámat nevelgetni ahelyett, hogy én tőlem függjön az egész Államközösség? Így persze a küldetések is butábbak lesznek, mert nincsenek egyedi karakterek egyedi igényekkel. Pl. szabadítsd ki a foglyokat a rabszolgatartóktól, találj otthont egy kissrácnak, telepítsd le a ghoulokat, vagy vezesd le a helyi népszavazást. Ha nem jön egy Point Lookout vagy egy Pitt, megnézhetjük magunkat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés