Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Szépnapot
Két bug/bénázásban kéne segítség.
1 Emogene szeretője: a fellelhető konzolos megoldást próbáltam de igaz elfogadja a küldetést, de így később az elmegyógy és intézetben akadok el mindjárt az elején, ahogy a doki próbálna segíteni a ghoul segédjének, nem jelenik meg a fickó csak a nagy semminek guggol emberünk, szintén nem jutok tovább.
2 Elveszett őrjárat: Itt odáig jutok, hogy nézzek körül más jelek után, viszont itt már be kéne adnia, hogy jelentsem a léghajón a megtudott dolgokat. Na ez nekem nem akar összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest