Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ha mondjuk 2 meghajtód van, és C: csak a Windowsnak van fenntartva, E: meg minden másnak (pl. Steam, meg az összes telepített játék), és csak a C:-t formázod Win reinstall előtt, akkor az E:-n ugye megmaradnak a dolgok, és nem is fogja újra leszedni a Steam, csak lecsekkolja indításkor hogy megvan-e minden. Mentéseket bemásolod a My Documentsbe oszt cső.
Ha a C:-n volt a Steam meg a telepített játékok/alkalmazások, az a szopás.
Én a rendszerparticióra évek óta nem teszek semmi mást a Windowson kívül, éppen ezért.
Amiket Mod Managerrel tettél fel modok azokkal nem tudom mi a helyzet, sosem csináltam ilyet.
De szerintem azokat újra kell installálni ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest