Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én akkor is azt az irányt képviselem h nem fordítunk. Ha egy gamma csak náczi nyelven gyön ki, akkor bármennyire is tetszene nekem, nem fogok vele időt tölteni. Angolul tudok részben emiatt. Aki nem tanulja meg legalább ennyire, szenvedjen a kritikán aluli fordításokkal és nevetséges nyakatekert, hamegfeszülöksemadjaki görcsökkel ( Vaják pl ami szerintem nem hogy nem eltalált, hanem konkrétan értelmezhetetlen ). Bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántok a véleményemmel

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Warhammer 40.000
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Cyberpunk 2077
- Akciókamerák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest