Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Érdekes. Akkor úgy tűnik egyenlőre csak én jártam jól az új AMD driverrel.
Mivel nem egy erőmű a VGA-m én azért nem ultrán nyomom, néhány dologból visszavettem kicsit (i5-2400, 7870 2GB @ majdnem 7950, 8GB ram, SSHD), de a legutóbbi update óta ha nincs köd, akkor Diamond City kivételével eddig szinte mindenhol megvan az 55-60 fps vsync-el, és végre nincs stuttering egyáltalán.
Mindez úgy, hogy fent van 8 látványjavító mod. Ezek között vannak 2K/4K textúrák, és elég komoly effektek. is.
Ha minden jól megy február végére meglesz a Skylake i5 meg a 970 hozzá. Kíváncsi vagyok ultrán, modokkal mit fog produkálni azon a rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest