Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Ez a legjobb megoldás erre amit hirtelen találtam:
Minden eddigi Fallout 4 modom rajta van ha minden igaz, a mod nevek pedig kattintós linkek. Amelyik érdekesnek tünik, arra kattints rá és egyből visz a mod oldalára, onnan pedig 2 kattintással le tudod tölteni
Igy nem kell az összes mod között turkálni, azt én már megtettem
(pár Fallout 4 szekciót már tényleg végignéztem nexusmodon az elejétől a végéig 
Lehet jobb is így, mint ha egy kattintásra már töltődne is minden, mert annak lehet annyira nem örülnél

Amúgy rákerestem most arra amire gondoltál, úgy olvastam a neten ezen a funkción épp dolgoznak a nexusmod fejlesztő fiúk
ETA viszont még nincs természetesen, lehet hogy jövőhéten már lesz, lehet hogy pár hónap mulva, de lehet hogy csak 1-2 év múlva kerül be ez a funkció amire gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows XP
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BONTATLAN PNY 5070 12G OC
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy nem kell az összes mod között turkálni, azt én már megtettem
(pár Fallout 4 szekciót már tényleg végignéztem nexusmodon az elejétől a végéig 
ETA viszont még nincs természetesen, lehet hogy jövőhéten már lesz, lehet hogy pár hónap mulva, de lehet hogy csak 1-2 év múlva kerül be ez a funkció amire gondolsz.