Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hunork
veterán
Na, én csak a W8.1-nél kapcsolódtam be...
Elnézést!
Amúgy van megoldás, míg én is a lemezes cuccal toltam, nekem sem ment másképp, de kell hozzá az illegalitás. Anno felhívtam a forgalmazót, megbeszéltük, és semmi gond nincs, mivel az eredeti lemez a birtokomban. Én már nem azzal játszok, hanem a Steam-es verzióval, de elküldöm pm-ben, mit tettem régen. -
Hunork
veterán
Nekem W8.1 van, fut rendesen, bár majd az ini fájl-t meg kell szerkeszteni, már ezerszer volt szó róla. Amúgy a legújabb frissítésekkel nekem nincs ismeretlen hardver, mindent felismer, Nokia, LG, Samsung telót, Fuji fényképezőt, Memóriakártya olvasót, gamepad-ot, minden USB pendrive-ot...

-
genndy
addikt
Passz, nagyon régen használtam DVD-t utoljára. Az néha segített ha valami puha ronggyal végigtöröltem a lemezt. De simán meghalhatott állásában is, vagy az olvasód mondta be az unalmast.
duvi: 99% hogy nem fogja megenni a kódot. Az én dobozos magyar GOTYmhoz nincs is kód (kipeccselték belőle annak idején még a LIVE-t is, azért). De megpróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elnézést!