Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4968 üzenetére
Azt nem olyan nehez megcsinalni.
Mondjuk mikor csinaltam 2 eve, akkor kb a jatek felenel, 2/3anal csinaltam ha jol emlekszem.
Most pedig mar nagyon az elejen megcsinaltam, ugyanis elindultam a terkepen felfele asszem hogy kezbesitsek valami levelet amit egy megatoni csaj kuld a rokonanak vagy ilyesmi.
Es valahogy epp ugy mentem felfele, hogy utamba akadt Agata is.
Felvettem a kuldit, o mond 1 helyet ahonnan meg lehet tudni a Menedekek helyet.Azt mar eleg korulmenyes megtalalni, mert 1 csomot kell kosornyazni a metroalagutakban amig kilyukadsz arra a metroallomasra, ahonnan el tudsz menni az epulethez.
Az epuletben robotok vannak, es fel kell torj 3 terminalt, ahhoz hogy elerd a kozponti szamitogepet, ahonnan megkapod 4 db Menedek helyzetet.
Akkor elmesz abba, amelyre a nyil mutat (a szamat elfelejtettem) ha aktiv a kuldetes, es egyszeruen korbejarod az egesz menedeket, a hegedut jo melyen a Menedekben talalod meg, egy zeneteremben, nezz be a budi-ba is, az utolso cseszenel lesz egy kotta annak is fog orvendeni Agata. En a kuldi elott mar talaltam 1 kottat valahol, 2 kottat nem tudsz odaadni, a masodikat el fogom adni aztan...
Nos remelem jol emlekeztem, remelem nem kevertem mas kuldetessel, de sose lehet tudni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest