Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz tigerscorpio #4968 üzenetére

Azt nem olyan nehez megcsinalni.
    Mondjuk mikor csinaltam 2 eve, akkor kb a jatek felenel, 2/3anal csinaltam ha jol emlekszem.
    Most pedig mar nagyon az elejen megcsinaltam, ugyanis elindultam a terkepen felfele asszem hogy kezbesitsek valami levelet amit egy megatoni csaj kuld a rokonanak vagy ilyesmi.
    Es valahogy epp ugy mentem felfele, hogy utamba akadt Agata is.
    Felvettem a kuldit, o mond 1 helyet ahonnan meg lehet tudni a Menedekek helyet.Azt mar eleg korulmenyes megtalalni, mert 1 csomot kell kosornyazni a metroalagutakban amig kilyukadsz arra a metroallomasra, ahonnan el tudsz menni az epulethez.
    Az epuletben robotok vannak, es fel kell torj 3 terminalt, ahhoz hogy elerd a kozponti szamitogepet, ahonnan megkapod 4 db Menedek helyzetet.
    Akkor elmesz abba, amelyre a nyil mutat (a szamat elfelejtettem) ha aktiv a kuldetes, es egyszeruen korbejarod az egesz menedeket, a hegedut jo melyen a Menedekben talalod meg, egy zeneteremben, nezz be a budi-ba is, az utolso cseszenel lesz egy kotta annak is fog orvendeni Agata. En a kuldi elott mar talaltam 1 kottat valahol, 2 kottat nem tudsz odaadni, a masodikat el fogom adni aztan...
    Nos remelem jol emlekeztem, remelem nem kevertem mas kuldetessel, de sose lehet tudni :)

Új hozzászólás Aktív témák