Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz PeL #4774 üzenetére

Imhole.

Az alapbeállítások jók... fiA bedurvított, de nagyon szenvedett vele, inkább csak sütkérezett a napon:D!
    Olyan 4200. háesz után kezdtünk el szarrámodolva játszani, ott van sok tipp modoláshoz is.

Arra emlékszem nagyon, mikor ki kellett szabadítani valakiket a rendőrségről. Na ott például csak az épületben mertem mutánst ölni, a kinti terepen esélytelen voltam, na meg volt kint egy főnök. Három ötkilós hómméd aknára rálépett és jött tovább, nó problemó, valami harmada-fele ment le... szóval tökesélytelen. Merthogy nem volt egyedül. Itt is meg kellett várni bent az éjszakát, aztán a sötétben kimentem, megnéztem melyik kijáraton tudom kihozni a két delikvenst anélkül, hogy széttépnének bennünket... szóval végül sikerült, de az kemény volt, tényleg.

• HaaS

addikt

válasz PeL #4774 üzenetére

Valahol megvan, hogy mielyen beállításokkal játszottam, ha jól vélekszem, toltam még egy kicsit rajta. A kaja ad hápét, már alapból is, de az új mosztákkal pláne.

Mi fiA-val futottunk. Sokat. Nagyon sokat... pláne, hogy én már nem először játszottam, és egyből mentem a plusz intelligenciás bobbiheadért, mielőtt szétnéztem volna bárhol.

Full sneak, éjszaka mászkálás, nappal rejtőzködés... odaértem! Ha volt a közelben bármi neutrál, katona vagy kereskedő, bármi, akkor azonnal pulloztam rá a mobokat, aztán szedtem fel a fegyverüket.. ketten már volt esélyünk... megkeresem a beállításokat, pill.

Nekem elég hamar volt medikál perkem, már nem tudom mi, de jól jött, mert tán adott a kritikálhoz az anatómiai szaktudás... azzal meg nem volt gondom a végtagokkal.

Új hozzászólás Aktív témák