Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeL

addikt

válasz HaaS #4776 üzenetére

Értelek :) Előre is sry ha ismétlem magam, csak leírom hogy mi nem tetszik a moddal kapcsolatban:

Én FWE 6.03a-val játszok + MMM + Weapon Mod Kits (WMK) + StreetLights (visszarakja a lámpákat a játékba így kapok némi világítást Wasteland szerte) + DarnUI + Weather mod (kiveszi a "minden sárgászöld" effektet és KOROMSÖTÉT éjszakát ad)

Túl sokat nem állítgattam rajtuk, MMM-ben beállítottam az 1-3 spawnt, kb ennyit módosítottam rajta (Ez volt az ajánlott is).

FWE-ben mindent átnéztem és 90%-ban hagytam is az FWE beállításokon, 1-2 helyen raktam át Alternative-ra. A Global damage rate 2x-esen van (alapból is), így én is könnyebben sebzek de engem is ledarálnak egy jól irányzott sorozattal. Úgyhogy asszem így marad, így is elég nehéz lett lévén hogy 1-nél több ellenfél elé már nem nagyon lehet csak úgy kiállni mert szitává lyuggatnak mire egyet leszedek belőlük. (VATS-ban is 100%-ban bekapom a sebzést, nem úgy mint Vanillában hogy lőnek de nem sebződök).

Ennek a Triage modnak ami az FWE része van több opciója:
    - Teljesen bekapcsolt állapotban a Stimpakkok nem healelnek végtagot csak ilyen 1-2%-ot kb. Ha egy végtag Crippled állapotba kerül akkor azt nem lehet helyre rakni csak ha sínbe rakom vagy gumicsövekkel ha mellkas ill fej kerül ilyen állapotba.
    - Ehhez tartozik két Perk is, ami egyik esetben javítja a végtagok healelésének rátáját, a másik Perk nem tudom mit csinál, meg hogy ne beszéljek hülyeséget inkább belinkelem hátha te jobban tudod értelmezni, ez a két bekezdés a lényeg:

https://sites.google.com/site/fo3wanderersedition/detailed-changes/04survival#TOC-Crippled-Effects

Szóval nekem ezzel van a gondom hogy így tényleg túl sok, szinte minden tűzharcban lesérül valamim és akkor ha nincs nálam épp eszköz hogy helyrerakjam akkor a negatív módosítók miatt még lehetetlenebb lesz a harc. De amúgy megsúgom hogy az említett első kis csapat szupermutánssal való találkozásom is azzal végződött hogy kb 20x kellett nyomnom quickloadot mire le tudtam őket nyomni. Még jó hogy volt egy nagy sziklaorom a közelben így sikerült ezek körül keringőzve kihúzni nagy nehezen amíg vissza nem kaptam az AP-kat 1-1 bullet timera vagy VATS lövésre...

Erre még ha rájönne a Full Triage effektezés sose jutnék el a játék végére szerintem, előbb hagynám abba a frusztráció miatt. Így is elég nehéz lett az erősen limitált stimpakk és lőszer készletek miatt, már nem lehet 40-60 lőszereket találni 1-1 ládában hanem eddig max 10-12 volt egy készletben, így erősen a lőszer és stimpakk spórolására is vagyok kényszerülve. Sok mentőládában már nincs is stimpakk, ha van is max 1-2.

A kaja és víz healt nem kapcsolom be mert amúgy is ha túleszem magam megintcsak negatív módosítót kapok (gyomorrontás rulz) és amúgy is értelmét vesztené, így inkább ne is healeljen. Gondolom a vízzel ugyanez a helyzet, nem lehet túlinni magad.

Szóval összegezve és leszűrve a lényeget ha nincs bekapcsolva a Triage akkor pont kellő kihívást ígér a játék így :D

És egy kérdés is a végére: DCInteriors mod jó cucc? Érdemes feltenni? Vajon nem ütközne ezekkel a modokkal amik fent vannak nálam?

• Jorus

nagyúr

válasz HaaS #4776 üzenetére

Ettől az érzékletes leírástól egész kedvet kaptam bizonyos nehezítésekhez. :)

Új hozzászólás Aktív témák