Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz zalman90 #4636 üzenetére

Oké.
    Íme a forgalmazó hivatalos válasza részemre, először a két linken lévő megoldásokat próbáld meg:

PC termékeinknél információkat leginkább a viszonteladóinktól tudunk kapni azok működéséről a különböző konfigurációkon, mert olyan számú kombinációs lehetőség fordul elő, hogy így tudjuk a legjobb és legtöbb visszajelzést kapni.

Windows 7 és Windows 7 64 bit rendszereken visszajelzéseket 2 játékmagazintól (GameStar és PC GURU) is kaptunk, hiszen jelenleg is fut náluk 1-1 előfizetői akció a Fallout 3-mal. Tőlük az érkezett vissza, hogy 1-1 ügyfélnek akadtak problémái ezen operációs rendszereken való futtatással, de sikerült végül megoldani a játék elindítását és elhárítani az esetleges fagyásokat.

A megjelenése óta a Fallout 3-ból több ezer darabot értékesített cégünk jogelődje és mi is, és a ténylegesen el nem induló játékok száma minimális, alig 10-es nagyságrendű.

[link]

[link]

Nekem nem ment. Én a skullptura által készített patch+töréssel tudtam csak szóra bírni. Ezt, ismétlem, a forgalmazó sem sérelmezte, mivel megvettem az eredetit! Így szépen végig tudtam játszani, bár egy-egy fagyás azért így is előfordult.
    Itt fontos, hogy mikor elindítod, akkor a VGA beállításnál NE változtasd meg a töréssel együtt "érkező" VGA típusát. Legalábbis nálam ez (is) segített.

Remélem, tudtam segíteni, de ha van még kérdés, írjál nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák