Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz aginor #2687 üzenetére

Nekem Lelkigyerek képességgel könnyen ment, amúgy az előző játékra visszaemlékezve a Mayor-rel kell beszélni, aztán kideríteni, miért "Hercegnő" a durci csaj, stb., aztán majd nyitják a kaput. Vagy konzol. :P

Amúgy 1.7 patch-csel is beszarik a játék a főküldi végén. Nem záródik le a küldetés, elvesznek a segítők. Még azt is kipróbáltam, hogy hagyomn Sarah-t bemenni és kipurcanni (előtte Fawkes-t elküldtem), de ezután sem záródott le a küldi (pedig kiírta a filmek előtt), ráadásul akár Fawkes-t, akár Charon-t kerestem meg, egyikkel sem lehetett beszélni, mert mindegyik csak a kamrára reagált, ami ugye már rég lezáródott. Fawkes vállalni akarta, Charon meg nem. De a csúcs az volt, amikor az előző mentést visszatöltöttem. Amúgy ugye csak annyi a bug, hogy ha visszamegy az ember, akkor többé nem tud kijönni a tisztítóból, viszont a jelzett alagúton visszamenve (konzol segítséggel) a tisztítóba még Fawkes is ott volt, a testvériségiek meg sehol!!! :C

Nos, ekkor töröltem le "végleg" a játékot, bár tartok tőle, hogy a MS Zeta, ha meglesz, akkor felteszem +1x. Bár nehéz szinten kipróbálva semmivel sem adott több XP-t, mint lejjebb...

Játékhoz az én konfigom ini-tweak-ekkel is OK, Oblivionhoz is.

Új hozzászólás Aktív témák