- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
válasz
attyspocak #2478 üzenetére
Ha a kotta papírt vissza viszed Agatha-nak akkor kapod meg "jutalomként". Ahogy emléxem, mikor Agatha-val beszélgetsz akkor említi hogy segíthetnél neki megtalálni vmi rokona hegedűjét, ami a 92-es valultban van. Ekkor kezdődik a küldi. A küldi neve Agatha's Song Először meg kell találnod a 92-es vaultot. Majd ahogy barangolsz a vaultban megtalálhatod a kottát. Aztán amikor visszaviszed a hegedűt, utána megemlíted neki hogy van még nálad vmi. Azt nem tudom hogy a Blackhowk most minek volt a rewardja, a hegedűnek vagy a papírnak. A wiki alapján a kottának.
A fegyver neve simán Blackhowk.
Olvasgasd az oldalt amit linkeltem, le van írva az összes küldi, háttérinformáció. Mit, hova, kinek, hogyan, lehet elvinni, megszerezni stb.
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest