- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
morpheus133 #1573 üzenetére
Számtalan oka lehet, de az egyiknek "szellősebb" a hátulja.
-
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
#33253120 #739 üzenetére
Szia!
Ha esetleg asztallapra is felrakható, akkor én tudom ajánlani a Stell SHO 1032 tartót.
Nekem ezen van. Lényeg, hogy rögzíteni kell mint egy hagyományos (kézi) mákdarálót az asztallapra és dönthető, forgatható, kihúzható.Elforgatás 90-180-270 fokokban nem lehetséges, legfelejebb, ha a csavarokat oldja az ember és oldal csavarja fel. Ezt nem tudom mennyire járható út, még sohasem próbáltam.
Arra kell ügyelni, hogy legyen elég pereme az asztallapnak. Ha nem elég vastag az még megoldható, de ha kicsi a perem vagy éppen lejtős (pl. nekem egy kisebb lépcső van benne), akkor nem fog felmenni. Én úgy oldottam meg, hogy az asztal és a fal között egy polc, amire rögzíteni lehetett.
-
BornToBePuli
aktív tag
Szia!
Én egy ilyen konzolt használok, de szerintem egy könnyebb TV-vel. Nincs gondom a forgatással, kihúzással pont megfelelő ellenállással és megfelelő erőt kell kifejteni. Nem csúszik, meg mászik magától.
Hááát, hogy mennyire lehet mozgatni?! Ez egy jó kérdés. Ha naponta egyszer becsukod egyszer kihúzod, akkor szerintem nem lesz semmi gond vele.
Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel. Nagyon masszív szerkezet. Sony KDL-32EX720-szal használom.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Azt ki lehet deríteni, hogy ha egy 32" TV-t cserélnék egy 49" TV-re, akkor a fali konzolon mekkora lesz a "méretnövekedés". Tehát a VESA rögzítési pont mindegyik TV-nek azonos helyen van?
Csak azért kérdezem, hogy ne kelljen a konzolt cserélni, iiletve ne lógjon be a beltéri vagy a szekrény mögé a tv, meg persze ne kelljen mérőszalaggal rohangálnom a kereskedésbe.
Sony KDL32EX720-ról váltanék Sony KD-49XD7005-re. A fali konzol pedig egy Stell SHO2050.
Köszi a válaszokat!
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Melyik konzol a megbízhatóbb az egykaros vagy a kétkaros? Az egykaros, ha közel teljesen "kihúzva" van használva, akkor nem fárad esetleg el a kar?
E két típus között nem tudok dönteni.
Illetve asztalra szerelhető monitortartóval kapcsolatban valakinek van-e tapasztalata?
Egy 5,8-5,9 kg monitor vajon mennyire stabil egy 6 kg teherbírású tartón?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest