Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-10 09:51:22

LOGOUT.hu

Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3108) Abel-0101 válasza Jackie_Chan (#3106) üzenetére


Abel-0101
aktív tag

Szia
Fogalmam sincsen melyik hszben irhattam,(több idő lenne visszakeresni mint újra 'leirni'.
Akár videót is nézhetsz Youtubeon ahol akár még meg is mutatják. (nem biztos hogy pont ugy ahogy kell, de vannak informativ videok biztosan)

'Relativ kezdő' esetleg arra lehetne lebontani, hogy csináltál már ilyet, hasonlót/vagy még nem.
Ha utóbbi akkor ezekre lehet figyelni, ezek fognak kelleni.:
-Először is nézd meg a konzolt/tartalmát (ha hiányos/hibás) akkor már most tudomást veszel róla, nem akkor, amikor már fogatnád fel a tv-t de....
-Ha a fenti oké, akkor mérd ki hova kellene tenni a tv-t(pl: adott egy 5méteres fal, 2,5métert kimérsz egyik oldalról, bejelölöd ács ceruzával, vagy valami alternativával, a konzol közepét a jelölésre teszed, majd pedig a furatokat is fel jelölöd.
-Ha megvannak a jelölések, akkor a Furóba bele teszed a megfelelő méretü fúrószárat, és kifúród a jelöléseknél, utána mehetnek bele a tiplik.
-Ha ezzel megvagy akkor lehet a konzolt felfogatni, megfogsz 6/8 DB hatlapfejü csavart, a behajtóba bele teszel egy megfelelő méretü dugókulcs bitfejet és mehet a behajtás.D(ha nincs behajtó/bitfej, akkor mehet a racsnis kulcsal, ha az sincs akkor szopi van mert villáskulcsot kell használni.
-Ha felvan fogatva a konzol, akkor lehet a Tv-t a konzolhoz fogatni. (ez annyira relativ) hogy azt nem irom most le. (m6/8as metrikus csavarral kell a tvt-konzolt összefogatni) amit majd adnak a konzolhoz.

Nagyjából ennyi lenne.
*Általánositva irtam, mivel minden konzol/körülmény más.*

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.