- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Fájltörlési probléma
- (téma lezárva)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
''brutális megoldás: format...''
Normális vagy? Minek?!!! Format??!! A világér se akarlak kioktatni de format csak legvégső esetben!! Jó példa erre, ha pl egy vírus tönkreb@ssza a vinyó FAT tábláját...megáll az eszem...
Mért nem inkább azt mondod neki h rakja újra az XP-t? Sztem kellemesebb megoldásnak tünt volna...
[Szerkesztve]én XP-t is igy szoktam ujrarakni, igaz csak a rendszerpartició kapja meg a magáét ilyenkor:)
amugy ha nem vetted volna észre, viccelt a srác... irt utána mást is. -
Henky
csendes tag
''brutális megoldás: format...''
Normális vagy? Minek?!!! Format??!! A világér se akarlak kioktatni de format csak legvégső esetben!! Jó példa erre, ha pl egy vírus tönkreb@ssza a vinyó FAT tábláját...megáll az eszem...
Mért nem inkább azt mondod neki h rakja újra az XP-t? Sztem kellemesebb megoldásnak tünt volna...
[Szerkesztve] -
Haok
tag
Nekem file törlésnél az a gondom, hogy van egy 120 gigás maxtorom, és ha törölni akarok róla egy 500 megás vagy nagyobb filet, akkor törli is rögtön ...azazhogy eltűnik a file, ilyenkor a proci használat 100% , ha mégegyszer rákattintok a winchesterre, meg azt mutatja, hogy még ottvan...0,5-1 min-ig is eltart a 100% os proci használat, aztán végülis letörli a file-t véglegesen...
ez miért lehet??? már töredezettségmentesítettem a lemezt 2x is, de uanez maradt...(rackban van a vinyó 1ébként) -
[Kovi]
tag
Nekem kisfloppy vagy merevlemez formázásával volt hasonló gondom. Mikor simán jobb gombot nyomtam a meghajtón és ott kiválaztottam hogy format akkor azt írta hogy nem lehet mert vmi használa. Erre indítottam egy cmd -t és parancssorból egy format a: után még sírt hogy vmi nincs redben de ott elég volt rányomnom hogy valóban formázni akarom. erre kiírta hogy a meghajtót lecsatolta (unmount -- tiszta linux felleing ;] ) és akkor már simán tudta formázni. Formázás közben pedig ha total commanderben rányomtam a meghajtóra akkor azt írta kis hogy nincs ilyen meghajtó, szal tényleg lecsatolta.
-
ptiboy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne az én nagy gondom, hogy bizonyos fileokat(amik meglehetősen nagyok, így teljesen feleslegesen foglalják a tárhelyemet) nem bírok letörölni. Általában filmekről van szó, amelyek valami miatt hibásak. Már megpróbáltam újraíndítva a gépet de mindig ua. írja ki:a file-t valami már használja, ezért nem lehet törölni. Na de mi használna egy filmet újraindítás után? Tudnátok olyan progit mondani ami segítene eltüntetni ezeket a fileokat? Vagy egyéb módszer ezek eltüntetésére?próbáld meg linux/dos alatt
-
Padre
tag
Nekem is volt hasonló gondom, akkor a FAR file manager letörölte a problémás file-t. Semmi mással nem tudtam leszedni, csak ezzel.
-
Viktor77
titán
-
yerico
senior tag
Az alábbi trükk mindig beválik
Átnevez, töröl, újrabootol -
burgatshow
veterán
-
Gh0sT
addikt
A fájjlnevekben nincsenek ékezetes betűk? Azok szoktak ilyet tenni! :D
Jaja, nekem a ő,ű betűket nem szerette az XP-m. Vagyis csak bizonyos fajtáikat. :F
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Az lenne az én nagy gondom, hogy bizonyos fileokat(amik meglehetősen nagyok, így teljesen feleslegesen foglalják a tárhelyemet) nem bírok letörölni. Általában filmekről van szó, amelyek valami miatt hibásak. Már megpróbáltam újraíndítva a gépet de mindig ua. írja ki:a file-t valami már használja, ezért nem lehet törölni. Na de mi használna egy filmet újraindítás után? Tudnátok olyan progit mondani ami segítene eltüntetni ezeket a fileokat? Vagy egyéb módszer ezek eltüntetésére?A fájjlnevekben nincsenek ékezetes betűk? Azok szoktak ilyet tenni! :D
-
Tarka
tag
-
Szőrös
veterán
Na hát így csökkentett módban is pontosan ua. írta ki:használja valami a file-t, nem lehet törölni. És ami még ''zavtosabbá'' teszi a dolgot, hogy ha egyszer megpróbálom letörölni akkor utána a CPU Usage felszökik 70-80%ra és újra kell indítani a gépet h újra használni lehessen...biztosan nem ismer vki itt egy ilyen brutális fájleltávolítót?Régebben olvastam ilyenekről, de nem emlékszem egyáltalán a nevükre....
s ha esetleg dos-os lemezzel bootolnál s úgy próbálnád a tölrést ???
-
Kraptor
őstag
Na hát így csökkentett módban is pontosan ua. írta ki:használja valami a file-t, nem lehet törölni. És ami még ''zavtosabbá'' teszi a dolgot, hogy ha egyszer megpróbálom letörölni akkor utána a CPU Usage felszökik 70-80%ra és újra kell indítani a gépet h újra használni lehessen...biztosan nem ismer vki itt egy ilyen brutális fájleltávolítót?Régebben olvastam ilyenekről, de nem emlékszem egyáltalán a nevükre....
Nem lehet, hogy valami kis spy/adwaret kaptál el és az valahogy kihat néhány filera? Nekem hasonló problémám volt tegnap és kikellett robbantani a filet egy nukolóval, nem tudom így fejből a nevét
-
e=mc²
őstag
brutális megoldás: format...
vagy egy scandiks, ill egy defrag mielőtt törölsz. -
X-COM
nagyúr
futtass egy chkdsk /f -t
esetleg megpróbálhatod parancssorból a 8.3-as neve alapján törölni (8.3-as nevek listázása: dir /x) -
[w]
őstag
ezzel a problémával már találkoztam.
megoldás: egyéb filekezelők, pl. totalcommander nyavajgás nélkül törlik! :) -
Tarka
tag
-
Ekváádor
őstag
Nem értem mégis mi használna egy filmfájlt, ráadásul reboot után?Igen megkéne próbálni csökkentett módban, de ezt mát mondták.
-
Tarka
tag
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Az lenne az én nagy gondom, hogy bizonyos fileokat(amik meglehetősen nagyok, így teljesen feleslegesen foglalják a tárhelyemet) nem bírok letörölni. Általában filmekről van szó, amelyek valami miatt hibásak. Már megpróbáltam újraíndítva a gépet de mindig ua. írja ki:a file-t valami már használja, ezért nem lehet törölni. Na de mi használna egy filmet újraindítás után? Tudnátok olyan progit mondani ami segítene eltüntetni ezeket a fileokat? Vagy egyéb módszer ezek eltüntetésére?Ha csökkentett módban indítod a géped?
a feladatkezelő megmondja neked mi fut éppen... -
Tarka
tag
Sziasztok!
Az lenne az én nagy gondom, hogy bizonyos fileokat(amik meglehetősen nagyok, így teljesen feleslegesen foglalják a tárhelyemet) nem bírok letörölni. Általában filmekről van szó, amelyek valami miatt hibásak. Már megpróbáltam újraíndítva a gépet de mindig ua. írja ki:a file-t valami már használja, ezért nem lehet törölni. Na de mi használna egy filmet újraindítás után? Tudnátok olyan progit mondani ami segítene eltüntetni ezeket a fileokat? Vagy egyéb módszer ezek eltüntetésére?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Fájltörlési probléma
- (téma lezárva)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab 2nd - i5-7Y57 I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 Touch - i5-4G I 8GB I 128SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ!!! Starlight MacBook Air 15" M4 24GB 512GB Garanciával, ajándék töltővel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD RED WD80EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest