Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Az úgy derék

Nekem volt egy nagyon jó meccsem ma egy sárga control jellegű deck ellen. Végig nyomás alatt voltam, levert 2-hpra amikor már csak 5 lap volt a deckünkben, de pont kiment a 3. last nightmare (meglepő, hogy fejben tartottam ). Nagy dögjére az arcomban kitoltam az 5-7 (oakling utáni) magdát. Bekockáztattam, hogy a feed of forstet nem toltam el rá, kellett a lénye, mert elég nagy a para volt, healeltem 5-t ruunin's commanddal, és két kör alatt totál átvettem a boardot. 2 lap volt a deckben már csak amikor feladta. Király volt, már vagy 5-ször fel akartam adni előtte

Most viszont belfutottam egy másik bugba, beadtam a lethal dmg-et, god-ja eltűnik, game freeze, csillagot nem kaptam meg
19 két csillag már a vége, voltam 18-on, ott belefutottam egy losing streakbe (meglepett, hogy lehet két csillagot bukni)
2,5 nap alatt beletoltam 18 órát basszus...
HS F2P NA karriernek vége is asszem, arra már nincs idő így, hogy megcsináljam a dailyket.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HS F2P NA karriernek vége is asszem, arra már nincs idő így, hogy megcsináljam a dailyket.