Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhjoco
csendes tag
válasz
auth.gabor
üzenetére
Gábor én arra gondolok hogy van egy csoportom, adás vétellel kapcsolatos, így ezért én csak később fogom majd látni. Neked is van csoportod lehet te is ez miatt nem látod. Még.
-
auth.gabor
tag
Tele vannak az online újságok azzal, hogy a Facebook elindította a Marketplace online kereskedelmi szolgáltatását hazánkban is, viszont én ezt nem látom igazán, bár vannak nyomok, hogy elérhető... szerintem úgy írtak erről cikket, hogy meg se nézték a szolgáltatás elérhetőségét.

Érdekes módon mobilról fel tudtam tenni egy eladandó cuccot, szóval lett egy ilyen URL: https://www.facebook.com/marketplace/permalink/467153313663208. De nem érhető el böngészőből, látom a linket, meg tudom osztani, a megosztásnál szépen látszik, hogy ez egy Marketplace link... csak nincs jogom elérni böngészőből.
Mobilon működik az "Explore Marketplace" is, van szórványosan néhány budapesti hirdetés is, de igazából nem kereshető rendesen... közületek bárkinek már működik? Gondolom rolling update van a szolgáltatásra és egyre több mindenkinél kapcsolják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest