Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxtrott
csendes tag
az új felületű facebook aktiválódott már valakinek?
Minden ember tud repülni, csak ki kell zárni a zuhanástól való félelmet.
-
foxtrott
csendes tag
valahogy sejtettem hogy az új külső is regionális kérdés hazánkban 7.-től lehetett feliratkozni a listára hogy előbb megkapjuk. 8.-án feliratkoztam mikor az ic-n olvastam róla a cikket.... azóta eltelt 2 hét... a listára a számláló szerint felkerült utánam 150ezer ember és gyakori kérdéseken és más egyéb fórumokon gyűlnek az emberkék akik nem kérték és vissza akarják kapni a régit imádom ezt a rendszert
-
foxtrott
csendes tag
én márc 8.-án feliratkoztam a listára azóta sehol semmi taktakenézi fejőasszonynak is előbb aktiválják az face felületet mint nekem -.- bezzeg a timelinet simán be lehetett kapcsolni
-
foxtrott
csendes tag
az oké hogy nem városhoz vagy távolsághoz kapcsolódik de az mi már hogy akik kérték nem kapják meg de aki nem kérték azok meg igen...
-
foxtrott
csendes tag
a bal oldali "képkocás" chatet én többnyire csak és kizárt windows xp-s gépeken látom, amint frissül a gép oprendszere hetesre vagy nyolcasra ez a funkció megszűnik amint feláll az új rendszer és ezt sokszor tapasztaltam már újratelepítéseknél amit magam csináltam, szóval nem hinném hogy minden facebook újításnak a kiszolgáló szerverekhez vagy a profil átalakító hullámokhoz van köze
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #7536 üzenetére
3 különböző gép: 2: win7, 1 win8 upgrade....és mindegyiknél ez történt az install bekövetkezte után, és én biztos nem tudtam volna meghackelni a facebookot úgy hogy ezen teóriámat igazolja ha csak nem 3 egymástól független csoda történt pont ilyen események után ezt a gyanúmat az is igazolja részben hogy pl a microsoft magyar oldalán win xp és win7 esetén nem látom ugyanazokat a dolgokat mint windows 8 alatt + win8-tól visszafele semmilyen más gépnél nem ajánlja fel a microsoft a "skype win8 platformjának" a telepítését csak az asztali verziót
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #7539 üzenetére
nyilván van valami ellenőrző protokoll a facebookban is ami a leggyakrabban használt ip-t köti össze a detektált oprendszerrel más különben én sem érteném, lehet ez is olyasmi reklám szitu hogy használd az újabb rendszert és használhatod az újabb rendszert logika
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #7559 üzenetére
sajna nem lehet tiltani, random reklám amiből sajna egyre több lesz :/
-
foxtrott
csendes tag
válasz Johnny Cage #7561 üzenetére
nálam is még csak hébe hóba van ilyen de valahol már olvastam hogy ezzel együtt kell élni
-
foxtrott
csendes tag
válasz ZsoltG60 #7563 üzenetére
jómagam még nem találkoztam ezzel a problémával, mert ha a képekhez való jogosultság megszűnik akkor egyáltalán nem lennének láthatóak....viszont ha meg tudod nyitni akkor elméletileg teljes képernyőre is ki kellene raknia
-
foxtrott
csendes tag
az első piszok nagy mocsokság, én ma szerencsére nem kerestem face frissítést a storeban viszont az utolsó dolog a cikkben hogy (ismeretlennek pénzes az üziküldés) azt tapasztaltam is, sőt korábban olvastam is róla de akkor csak teszt funkcióval üzemelt amerikában
-
foxtrott
csendes tag
válasz enginev3.0 #7669 üzenetére
ez szép és jó de még csak pár készüléket támogat a facebook home, azokat is elsősorban az usaban ahogy a cikk is amit belinkeltél, xperia s még nem támogatott csak letölti a legfrissebb facebook alkalmazást a play-ről
-
foxtrott
csendes tag
az sokkal jobb amikor a teljes üzenőfalat a te posztjaid teszik ki 3-4 napig visszamenőleg, utána a tetszikelt oldalak szarjai aztán mintha semmi sem történt volna rendesen időrendben lehet látni az ismerősök posztjait.....
-
foxtrott
csendes tag
válasz karldergroße #7711 üzenetére
[link] itt kell feliratkozni a listára
[ Szerkesztve ]
-
foxtrott
csendes tag
válasz tylerddd #7739 üzenetére
ha a böngészőtakarítás sem segít (pl ccleaner) akkor profiloddal lesznek gondok, mint az ilyen regionális problémák hogy pl egy adott területen megyében nem működik az üziküldés stb., ilyenkor nem nagyon tudsz mit tenni csak várni hogy a hibát kijavítsák, annyit viszont megtehetsz hogy ha nem frissítetted a böngésződ akkor belekezdesz és ellenőrzöd fenn áll e még a probléma
-
foxtrott
csendes tag
válasz xenom0rph #7829 üzenetére
ne búslakodj nekem is 1 hónap kellett az egy soros üzenőfalamhoz meg hogy a nevem a borítóképbe kerüljön, a teljes új felület meg kitudja mikor aktiválódik....és tényleg figyelmen kívül hagyják a magunkfajta önként jelentkezőket az új felület kipróbálására (mert ez nem függ össze azzal hogy több száz millió profilt kell átalakítaniuk - hisz akik nem kérték is megkapták)
-
foxtrott
csendes tag
emlékszem amikor még bőven benne voltam a 7.ezer jelentkezőben (este olvastam a cikket erről az IT-n)
úgy látszik tényleg 1 év lesz mire bekapcsolják......ha nem több[ Szerkesztve ]
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #9621 üzenetére
engem az az egy dolog bosszant/ott az egészben hogy akik kérték hogy "idő előtt kipróbálhassák" azok 90%-nak mai napig nem kapcsolták be, akik meg nem kérték sőt rühellik ezt a kinézetet azoknak már a meghirdetés után 2-3 héttel már el kezdték bekapcsolni o.O
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #9623 üzenetére
már csak a poén kedvéért is gyorsan kipróbáltam egy kamureggel, azon is a régi (jelenlegi) kinézet jön be
-
foxtrott
csendes tag
válasz BeerBier #9624 üzenetére
attól eltekintve hogy csak 2percet pörög míg betölt, csak a mobilos kinézetet hozza be, nem az új kinézetű facebookot, bár a simához is van chrome; FF bővítmény ami kicsit hasonlóvá teszi de eléggé gagyin néz ki úgy az oldal
-
foxtrott
csendes tag
válasz Bjørgersson #9628 üzenetére
ugyanazt hozza be mint az m.facebook, szóval nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest