Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Azt mi nem tudhatjuk, hogy neked nincs közelben egy posta sem, és nem kell hogy nyitva legyen, csak be kell dobni a ládába a levelet a posta meg elviszi
Én viszont semmi engem nem érintő dologban nem szeretek benne lenni, persze szívesen segítek ha vészhelyzet van, vagy ha úgy érzem, de ebben az esetben próbáltam inkább tanácsot adni mint köztes személy lenni, ez is megérhető, vagy is szerintemHogy a rendőrség mennyire foglalkozik ilyennel hát... tőlük lehet csak akkor kerül vissza, ha bemennek személyesen és rákérdeznek.
-
Szívesen segítettem volna, csak az utóbbi időben annyi kellemtelenség ért az emberekkel kapcsolatban, hogy már jót sem merek tenni... Még a végén arra is én fizetnék rá, ezért próbáltam meg javasolni a postát.
Évekkel ezelőtt mi is találtunk egy pénztárcát benne volt minden, megkerestük a tulajt, azt hiszem pont iwiwen, de annyi nem volt benne, hogy megköszönje... Jelezte, hogy megkapta...és ennyi volt...
Persze, nem általánosítok...csak most kicsit sok volt az emberi gyarlóságból...Fiók felfüggesztése:
Beállítások -> biztonság, majd legalul látni fogod a fiók felfüggesztését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_