-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz looser #19397 üzenetére
Üdv,
Itt szokta mutatni: Ezen a napon
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #19360 üzenetére
Karbantartják a rendszert ennyi történik csak.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #19358 üzenetére
Üdv,
Nézd meg az előtted lévő hozzászólást...
-
krizmo_
Topikgazda
Ha ezt látjátok, nyugalom: „A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz” üzenetet látom, amikor bejelentkezni próbálok.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Neil Watts #19325 üzenetére
Üdv,
Bár nem vagyok úr, de azért engedd meg kérlek, hogy válaszoljak.
Valószínűleg átmeneti hibáról van szó, mert többen is tapasztaltuk, hogy valami nem oké... türelem.
(#19327) core2:
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Tav-Csoves #19319 üzenetére
Az oldalad is mindenképpen törölni szeretnéd? Ha igen, akkor ezt a beállításoknál meg tudod tenni.
Most már szükséges a személyes profil megléte ahhoz, hogy létre tudj hozni egy oldalt, ezért azt gondolom, hogy az oldalad is törlődni fog, de az is elképzelhető, hogy nem... Mindenesetre, ha sokáig inaktív, akkor a Facebook törölni fogja. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Tav-Csoves #19316 üzenetére
Üdv,
Te kezeled egyedül az oldalt, csak hozzád tartozik?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz AeSDé Team #19283 üzenetére
Szia,
"Gondolkoztam azon hogy letiltom, de mi van, ha a későbbiekben mégis kapcsolatba kellene lépnem vele "
Akkor feloldod a tiltást.
Bár nem vagyok biztos benne, hogy a tiltás ide elég lesz...
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz dangerzone #19268 üzenetére
Szia,
Nem fogják látni az ismerőseid, ha létrehozol egy oldalt, sőt senki sem látja majd, kivéve ha ezt szeretnéd.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #19260 üzenetére
Valószínűleg egy bug, semmit sem jelent, csak nem működik jól az oldal. Ha bevezetnek valami újítást mindig vannak fennakadások.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #19251 üzenetére
-
krizmo_
Topikgazda
válasz togvau #19220 üzenetére
Itt állítottad be?: Ki láthatja az idővonalamon lévő dolgokat?
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Sicilian #19207 üzenetére
Üdv,
Mostanában sokan panaszkodnak erre (is), változtatnak/hegesztenek az oldalon, valószínűleg ez okozza a gondokat. A legtöbb amit tehetsz, hogy türelmesen vársz, remélhetőleg minél hamarabb helyreáll.
(#19206) Orionk
Ha ez zavar, akkor használd inkognitóban, egyelőre más módot nem találtam erre...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #19195 üzenetére
Szia,
Beállítások-> Értesítések-> Facebookon-> Élő videók(kikapcsolás).
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
A másik újítás pedig, ha nem vagyok belépve, akkor is jelzi, ha jött valami, amennyi üzenet, értesítés stb, jön annyi kis számot ír a sarokba, ha ráfrissítek. Valamint, ha rákattintok a profilképemre, behoz egy kis ablakot, ahova már csak a jelszavam kell beírni.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz chungee #19171 üzenetére
Ezek a lehetőségek vannak:
Hogyan változtathatom meg, ki jelölhet ismerősnek a Facebookon.Remélem a chat helyrejön... ahogy írod is, nem hagynák ott ezt a funkciót, ha nem lehetne használni.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Valamit megint csinálnak a Facebookon, láttam az új felületet (vagy csak egy hiba ez is), valamint bejött pár új funkció a közelmúltban. Ilyenkor sosem működik jól...
Legyetek türelmesek, hátha helyreállnak a dolgok...
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz BandiHUN #19166 üzenetére
Te nem segítséget kérsz, hanem időről-időre felbukkansz és megpróbálod gerjeszteni a hangulatot... A Facebook is rossz, az ismerőseid is hülyék... Semmi sem jó... előfordulnak olykor bugok, nem megy mindig simán az oldal, de alapvetően a Facebookod olyan, amilyenné te teszed, azok az ismerőseid, akiket te jelölsz.
Ha ennyi bosszúságot jelent számodra és ennyire rossznak ítéled meg, nem muszáj ám használnod. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Shingen #19162 üzenetére
Üdv,
Az ismerősöknél a láthatóságot állítsd csak én-re, de a közös ismerősök mindenképpen láthatóak maradnak.
Szerk.:
Korábban...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #19155 üzenetére
Minden oldal nyilvános, így mindenki láthatja, még az is aki nincs belépve.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Viperator #19146 üzenetére
Üdv,
szerintem a böngészővel lesz a gond: mozilla support
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Az elsődleges e-mail címed a Facebooknak teljesen lényegtelen, miattad van jelentősége, mert arra kapod meg pl. az értesítések...
Fent van egy összefoglaló megspékelve egy Facebook súgóval is, olvasgasd kicsit, mert úgy tűnik ezt a Facebook fonalat még nem sikerült elkapnod...
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Mentsd le a Facebook adataid, és ott keresd meg a beszélgetést. Amennyire én tudom ez az egyetlen módja annak, hogy hozzájuss egy beszélgetés teljes szálához. Van néhány app erre, de eddig egyikről sem tudok, amelyik jól működött volna.
A messenger előtt kicsit egyszerűbb volt... -
krizmo_
Topikgazda
válasz trialboj #19120 üzenetére
Üdv,
Egy Facebook oldalt nem könnyű sikeressé tenni, nekem is van egy oldalam, ami több mint 2 év után érte el az 1000 likeolót. (Fizetett hirdetés nélkül.)
A fizetett hirdetés annyit jelent, hogy bedobja az emberek hírfolyamába vagy ajánlja nekik az oldalad, vagy egy posztod, amire kérted a reklámot. Tehát, valódi személyekről van szó.A téma, amiről az oldalad szól elég rétegcucc, és ráadásul aktivitás sem nagyon van rajta. Többet kell posztolni a témában, így több emberhez is eljuthat a likeolások/megosztások/hozzászólások által. Mert minél több poszt van, annál nagyobb az esély arra, hogy történik valami megmozdulás.
Az sem mindegy mikor teszel ki egy adott posztot. Én úgy szoktam, hogy megnézem a statisztikákat, ahol le van vezetve, hogy az adott napon mikor voltak órára pontosan az emberek, és akkora időzítek, amikor a legtöbben vannak.Nagyon kevesen mutatnak aktivitást az oldalakon miután likolták, inkább csak figyelni szeretnek, de nem nagyon mozgolódnak. Ez teljesen normális.
Van lehetőséged az ismerőseid figyelmébe ajánlani az oldalad:
Ezeket a tanácsokat, érdemes elolvasni.
Valamint itt is vannak hasznos infók, érdemes szemezgetni:
Oldalak
Facebook business[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #27441408 #19099 üzenetére
A teljes mondat: " Nem jelölsz ismerősöket vagy posztolsz túl sokat?"
A spammelők létrehoznak egy kamureget amivel rengeteg embert jelölnek ismerősnek, és ezt nem lehet, mert gyanússá válik.#19098 mccchelp
Esetleg máshol nem tudsz létrehozni egy profilt?[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bitpork #19051 üzenetére
A felhasználási feltételeket elfogadod, amikor regisztrálsz az oldalra, amihez az is hozzátartozik, hogy ezt a saját neveddel teszed. Amikor ezt megszeged és megkérnek, hogy azonosítsd magad, akkor fel vagy háborodva...
Számos helyen, pl. a pókertermeknél is csak úgy regisztrálhatsz, ha a személyid másolatát beküldöd nekik.
Ez van ezek nem magyar vállalkozások, máshogy mennek a dolgok. Te döntöd el, hogy belemész-e ilyenbe vagy sem.
Szóval, amikor elkezdjük valaminek a jogi vonatkozását cincálni, akkor mindkét oldalt érdemes figyelembe venni... nem csak jogod van, de kötelességed is... -
krizmo_
Topikgazda
válasz 30z.Samu #19049 üzenetére
Milyen típusú személyazonosító okmányokat fogad el a Facebook?
Sok módon tudod igazolni magad.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bitpork #19043 üzenetére
Írj be más nevet, olyat, ami gyakori (pl.: Kiss Géza)... És becenévnek beírhatod az itteni neved. Bár ez visszaüthet ha ismét azonosítást kérnek. Más módja nem nagyon van, mert csak a saját neveddel regisztrálhatsz a szabályzat alapján, és ezt elég szigorúan veszik olykor.
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz repvez #19029 üzenetére
Lehet beállította, hogy ne lehessen megtalálni... Menj a részletes keresőbe, és ott írd be amiket tudsz még róla.
"nagyon gáz igy ahhoz képest, hogy ez lenne az alaprendeltetése, hogy barátokat keressünk és tartsuk a kapcsolatot egymással."
Nem arra van, hogy itt keress barátokat, hanem arra, hogy a már meglévő ismerőseiddel tartsd a kapcsolatot.
Nem társkereső oldal...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Innen el tudod távolítani őket: A küldött jelölések megtekintése
Most is van ez a funkció, bal oldalt szokott megjelenni, amikor albumot töltesz fel.
Szerk.:
Hogyan biztosíthatom, hogy a fényképeim a lehető legjobb minőségben jelenjenek meg?[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SunMount3r #19024 üzenetére
Valószínűleg akkor törölve lett a profilja, ha spammer. Csak azokat igazolod vissza akiket tényleg ismersz, így ki tudod kerülni az ilyeneket.
Ne aggódj, ha rájuk keresel és nem listázza ki őket, akkor már nem ismerőseid, ennek láthatóságát ők nem tudják korlátozni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz SunMount3r #19020 üzenetére
Üdv,
Ha csak felfüggesztették a fiókjukat, akkor még számolja, bár akkor látnád őket. Lehet, nemrég törölték magukat és még nem reagálta le a rendszer.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagy@gmx.com #18997 üzenetére
Ez egy új "képessége" a Facebook-nak, nálam már pár hete így van. Nem tudsz mit kezdeni vele, ha eltünteted ismét dobni fogja...
-
-
krizmo_
Topikgazda
Mindenki nyugodjon meg, nincs Facebook... ez van! Próbáljunk meg túlélni valahogy...
Mind meghalunk!!!
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Pont ez az, hiába rejtesz el minden, ha máshol kipublikálsz mindent magadról, így semmit sem ér.
Eddig mindenkit megtaláltam, akit akartam. Elképesztően jó vagyok ebben...
Szerk.:
Egyébként, ha tudsz tel.számot, e-mailt, becenevet, ezekkel is lehet próbálkozni, csak bedobod a keresőbe, és ha szerencséd van már dobja is az illetőt...ha nem akkor tovább kell kutakodni...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz repvez #18919 üzenetére
Ilyen kevés adatból nehéz megtalálni valakit, főleg egy ilyen nagy oldalon. Plusz, korábban hangoztatták, hogy ez nem társkereső, és emiatt ilyen a keresője.
(#18920) csako
"Az a baj, hogy sokan elrejtik az adatokat ismeretlenek elől ( én is ) szóval megtalálni valakit vak szerencse"
Akkor valamit rosszul csinálsz, mert én kb. 2 másodperc alatt megtaláltalak.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Pedig a Facebooknak vannak/voltak konkurenciái, mégsem tudják/tudták átcsábítani az embereket... Ahhoz, hogy ez az elvándorlás megtörténjen, valami nagyon rendkívüli dolognak kell történnie...
Ha nyitott szemmel jársz, láthatod, hogy hányan Facebookoznak még lehetetlennek tűnő helyzetekben is.
Sokszor csak azért tesznek meg dolgokat, hogy a Facebookra ki tudják tenni, ennek élnek...A látszatvilág a fontos... -
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest