- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahh ma elkezdek a gameel játszani.. 13évesen... és méghozzá eléggé betudok szarni... DE: megpróbálok a játék előtt olyan összefüggéseket levonni, amit egy katona abban a helyzetben nem gondolna, DE... ugye a kislány és ''én'' köztem van valami kapcsolat.... én nem paráznék a kislánytól.. hogy miért nem? mert lehet hogy ez a kapcsolat nem biztos hogy rossz... szellemalak közeledik feléd?? honnan gondolod hogy rosszatakar?? segitőkész is lehet az egész.. persze azért para lesz a gém de ahogy a videókat néztem ki fogom bírni.. talán
(pl a Bloodlinesban volt az amikor visszakellet valami cuccot szerezni a szellemhzból vagy honnan a xarból... a ház ura meg akarta ölni a gyerekeit meg a feleségét a feleség meg naplót irt hogy bezárkóztam a fürdőszobába és itt dübörög meg minden, stb... ott is a nő szelleme segit nekünk.. mutatja az utat...)
[OFFszerk: egyébként régen amikor még nem értettem a gémekhez, géphez, hwhez... akkor még a többi ''analfabéta'' (legalábbis géphez nem értő) haverommal mindig ha láttunk egy új játékot, ugy döntöttük el hogy jó e a grafja hogy az emberek füle kivan e dolgozva
mert abban az időben még a legtöbb játékban ilyen szar nyomifület raktak a csávókra... de akkor még lekakikáltuk az efekteket, csak a fül számított
pl: Marcell: képzeld megvan az új XYZ játék tök jó, izgi meg minden
Én: aha, milyen a grafja?
Marcell: ááh nagyon jó képzeld még a fület is megcsinálták benne
de ma már tudom hogy nem csak ez számít, DE A FÜLBEN VAN AZ ERŐ
[/OFF]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Kutya topik
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Nintendo Switch OLED + Picofly + 512 GB Samsung EVO Plus + Nintendo tok
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP NVIDIA GeForce RTX 3080 3 ventilátor
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pl a Bloodlinesban volt az amikor visszakellet valami cuccot szerezni a szellemhzból vagy honnan a xarból... a ház ura meg akarta ölni a gyerekeit meg a feleségét a feleség meg naplót irt hogy bezárkóztam a fürdőszobába és itt dübörög meg minden, stb... ott is a nő szelleme segit nekünk.. mutatja az utat...)
[/OFF]