Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
wildrain
addikt
Engem érdekel a dolog. Milyen szerveren mennénk? A te netkapcsolatodon? Mennyien férünk bele?
Ha szoktad figyelgetni a prohardveres fórumokat, akkor már találkozhattál a PH-s autóverseny topikkal, ami egy 10-12 fős társaságot fog össze. Egy bajnokságot bonyolítunk le éppen. Az f1ch egyik modját használjuk, az ETCC-t. -
Csepy
őstag
NA!!!
UPPP!!!!
Regards: Csepy -
Csepy
őstag
csak egyfajata practice és legalább jól szórakozol és megtanulsz vezetni is fokozatosan segítségek nélkül.
Persze minden ésszerű segítség engedélyezve lesz,de mindenki anynyit használ belőlük, amennyit nem szégyenl, lol! Én pl. csak traction controll-t szoktan néha hazsnálni.
Regards: Csepy
Ha most ráérsz, akkor gyere a CSEPY szobába,a játékban. Jelszó FUN! -
illusiON
őstag
ezt hzogy gondoltaD? van esetleg szervered? vagy amolyan ideigleneshoston játszanánk? mert most kaptam egy formulan force gp-t és szívesen játszanék, de nem vagyok vmi nagy játékos f1ben:( amugy a 2004es idényben játszanánk? az király, legalább lehetek baumgartner :D
-
Csepy
őstag
Hi all! (remélem azért lesz látogatottságom, lol)
Én már elég régóta vagyok tagja a nemzetközi F1 communitinak. Rengeteg frissítésem, pl. Autók, pályák, sisakok... találhatók meg a legjobb oldalakon, de eddig nem nagyon volt ídőm játszani. OK, egyszer 2. voltam egy nemzetközi bajnokságban, de ennyi. :DDD
Csak annyi lenne a dolog, hogy szeretnék funracelni (de szép szó) sok sok arccal innen, aki szereti az F1C-t és a Forma-1-es versenyzést.
A többit majd akkor beszéljükj meg, ha lesz majd jelentkező!
Regards: Csepy
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest