- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoIstvan #1470 üzenetére
Ezt lájkoltam Pisti. Laci ezt mondtam telefonon pár napja. Gondolom nem veszed rossz néven, hogy ezt írom, de pont arról van szó amivel érveltem neked. Megértem amit mondtál. Pár ember többször megforogna egy futamon, de így meg beigazolódik amit mondtam. Többen mennek el, mint amennyinek nem tetszik a fsone. Tényleg kellene beszélni, mert még a végén 8-an maradunk a nyitányra. Nem gondolom, hogy csak azokat kellene okolni akik elmentek. Illetve a legfrissebb letöltéssel sem működik a kers drs. Hiába mentem el a pluginom, amit én szeretnék látni, akkor is marad a betöltött. A drs-em későn záródik, úgy 2-3 seccel. Ebből galiba lesz. Vasárnap elvileg futam, de 5 embernek ha rendesen megy a mod, a kukában pedig ott hever egy megválasztott, letesztelt, ugyan nehéz, de még le is festett stabil mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest