Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Hali!
Ez jó, ez tetszik.
A saját support nem ismeri az FS-t, de a Kasperky-t eltalálták, az ugyanis valóban nem "használ" láthatatlan portokat, utoljára a 2009-esben volt ilyen lehetőség. Ennek ellenére láttam már én is ilyen tűzfaltesztet, amit a KIS 2010-el végeztek és láthatatlan voltak a portok...No comment...Parancssort indítsd el, aztán add ki a netstat -a parancsot. Ahol azt látod hogy LISTEN/FIGYEL az a port nyitva van és láthatod, hogy melyik portokat lehet vagy kell(ene) elrejteni. (Ha ezt a védelmi progi nem tenné meg)
Fire.
-
BigManus
addikt
Egy grc-s eredmény kellene...
" Akkor ez most hogyan is van? "
Valószínűleg úgy van, hogy nem tudod a védelmi programodat helyesen konfigurálni!
Mi lenne, ha talán leírnád, hogy milyen op rendszered van, 32 vagy 64 bit, stb.
Ha csak azt kérdezem, hogy milyen gyertya kell az autómba, az kb. ilyen. Nem fog tudni válaszolni senki.
Aktív témák
- Steam topic
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A saját support nem ismeri az FS-t, de a Kasperky-t eltalálták, az ugyanis valóban nem "használ" láthatatlan portokat, utoljára a 2009-esben volt ilyen lehetőség. Ennek ellenére láttam már én is ilyen tűzfaltesztet, amit a KIS 2010-el végeztek és láthatatlan voltak a portok...No comment...