- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Na most mint kiderült:halflife2.ttf és hl2crosshairs.ttf nem tölthető be.Azthiszem installprobléma,köszönöm a ötleteket,a legközelebbi viszlát

-
zoleeE 13
tag
és melyik játék ez????

-
QuarK
senior tag
Nem ismerem a HL2 konzolparancsait, de próbáld ''developer'' módban indítani a gamét. Pl. quake2 esetén ez volt: ''quake2 +set developer 1''. Bár asszem HL2-ben is ugyanúgy műxik a tab bill. a konzolnál: ha beírsz egy betűt, kidobja az azzal kezdődő cvarokat meg parancsokat; ott lesz a developer is valahol. Akkor mindenféle gagyi hibaüzenetet is kiír, amivel az egyszeri halandót nem terrorizálná. Ha ott valami ''couldn't find/load/sbt. blabla.tga'' vagy ilyesmi felbukkan, akkor ott a bibi...
És ha tudod a hiányzó textúrát, meg el tudod képzelni, milyen lehetett, egy copyval pótold
[Szerkesztve] -
Lolek
aktív tag
Ha valami crack-elt hl2 akkor valószínű, hogy az a xar.....de inkább driver gond szerintem is!
-
Suliro
senior tag
tegyél fel egy 4.12es catalystet.
-
bod101
aktív tag
Kövesd az előttem szóltak bölcs tanácsát
! -
QuarK
senior tag
Ez egy ''notexture''. Valamelyik textúra hiányzik. Onnan tudom, hogy anno csináltam quake motoros játékhoz pályát, és egy textúrát kifelejtettem, akkor nyomja be ezt a sakktáblát a game, hogy ne legyen fagyás.
mod: Bár... Nem tudom maga a hardver vagy a Direct3D nem tesz-e ilyet magától, ha valami bugzik.
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
na tessék már megint megelőztek

-
illusiON
őstag
nemtom mi ez a game, feltételezem hl2 vayg cs:s, vciszont a driverrel vayg a játékkal lehet a gond...
-
ssolitude
őstag
9600 Pro,kiváló paraméterekkel,nem rossz hardverben.Mitől ilyen a kép??
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

!